NAD NAD C 558
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NAD NAD C 558

26 689 грн. (з податком) 26 689 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Прослуховування вінілових платівок - це захоплюючий досвід. Ви залучаєтеся до процесу так само, як і до прослуховування. Значно більшою мірою, ніж з цифровими джерелами, відтворення вінілу вимагає механічної точності для вилучення музики з носія.

Правильно відтворена платівка - це фантастичний та корисний досвід, а в NAD C 558 є все необхідне, щоб отримати максимальне задоволення з мінімальними витратами.

Цоколь C 558 виготовлений з твердого МДФ, на відміну від ДСП або пластику, які зазвичай зустрічаються за цією вартістю та оброблений на верстаті з ЧПУ для забезпечення точності.

Пилозахисний чохол C 558 також важчий за більшість і зроблений з нерезонансного плексигласу з конструкцією петель з пружиною, що протидіє, яка дозволяє кришці залишатися практично в будь-якому проміжному положенні від відкритого до закритого.

У С558 використовується складне джерело живлення, яке перетворює напругу змінного струму в розетці мережі в чисту постійну напругу. Потім постійна напруга перетворюється на точну змінну напругу, яку живить прецизійний годинниковий двигун для досягнення майже ідеальної стабільності швидкості та плавності. Сам двигун ізольований від шуму та коливань напруги, що виникають у нефільтрованій мережі змінного струму, які можуть спричинити нестабільність двигуна. У двигуні використовується спеціально розроблений гумовий ремінь, який має рівну поверхню для забезпечення точності і рухає нерезонансний допоміжний диск, який також точно оброблений для плавного обертання. Він встановлений у латунному підшипнику з валом із загартованої сталі. Всі ці частини ретельно розроблені для спільної роботи, щоб забезпечити стабільне та точне обертання диска.

Тонарм C 558 також відрізняється ретельним опрацюванням та розробкою. При довжині 9 дюймів забезпечує низьке спотворення трекінгу при збереженні жорсткості і малої маси, необхідної для стабілізації картриджа. Дозволяючи регулювати VTF та азимут, ми отримуємо точне відстеження з низьким рівнем спотворень та зношування пластинок.
Скляний диск та масивний цоколь разом витягають всю енергію з диска, одночасно ізолюючи небажані зовнішні вібрації.

Ці деталі додатково гарантують, що ваше враження від прослуховування вінілу буде справді чудовим.


NADC558BLK

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.