Bluetooth-спікерфон EPOS EXPAND 80
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Bluetooth-спікерфон EPOS EXPAND 80

33 489 грн. (з податком) 33 489 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

За допомогою цього компактного та стильного Bluetooth-спікерфону преміум-класу ви завжди можете організувати колег для спокійної та результативної спільної роботи. Модель орієнтована, в першу чергу, на сучасного бізнес-користувача, якому для роботи потрібна компактна, надійна, достатньо універсальна і масштабована система конференц-зв'язку. Спікерфон EPOS EXPAND 80 практично миттєво підключається до комп'ютерів, смартфонів та планшетів та дозволяє оперативно організувати конференцію із загальною кількістю одночасно присутніх учасників до 16 осіб у будь-якому придатному для цього приміщенні. Модель оснащена 6 адаптивними мікрофонами з патентованою технологією формування променя, яка ефективно ізолює голоси тих, хто говорить від будь-якого фонового шуму і автоматично усуває відлуння. Плюс, у EXPAND 80 є висококласний динамік, завдяки якому аудіо та розмовну мову цей спікерфон відтворює завжди дуже чисто та природно.

Гарний захист
Конструкцією передбачено стандартний роз'єм для замку Kensington

USB-адаптер ніколи не загубиться
Через фірмовий USB-адаптер BTD 800 та канал Bluetooth спікерфон легко підключається до будь-якого сумісного пристрою. А зберігати адаптер можна просто в спікерфоні, для нього в корпусі теж передбачено своє місце.

Усі умови для реалізації колективного потенціалу

EXPAND 80 - це серія сучасних спікерфонів преміум-класу, що масштабуються, кожен з яких може обслуговувати до 16 користувачів одночасно і дозволяє вам організувати колег для спокійної і результативної командної роботи практично в будь-якому придатному для цього приміщенні. Завдяки вдосконаленій системі мікрофонів та патентованій технології формування променя голос будь-якого з присутніх однаково якісно і без перешкод звучить для всіх учасників конференції, які підключилися до неї віддалено. А потужний висококласний динамік відтворює аудіо і мова дистанційних користувачів завжди дуже чисто і з чудовою деталізацією.

З EPOS Voice вас чудово чують всі
Шість адаптивних мікрофонів з патентованою технологією формування променя та вбудований DSP-процесор непомітно, але надзвичайно ефективно ізолюють голоси тих, хто говорить від будь-якого фонового шуму, і автоматично усувають ефекти відлуння в приміщенні.

Винятково якісний та природний звук
Потужний динамік спікерфона розташований у спеціальному підвісі інноваційної конструкції та відтворює надзвичайно чистий та виразний звук із найменшою кількістю спотворень. Тому в EXPAND 80 мова однаково виразно звучить як для тих, хто говорить, так і для їх слухачів. І присутні, і віддалені учасники діалогу можуть спілкуватися абсолютно спокійно і без напруги (навіть коли кілька людей говорять одночасно), що завжди сприятливо позначається на змістовності та продуктивності будь-якої конференції.

Чудова якість виготовлення та яскравий скандинавський дизайн
Ручне збирання, тільки високоякісні матеріали, фірмова звукопоглинаюча тканина від Kvadrat у поєднанні з сучасним мінімалістським дизайном преміум-рівня дозволяють EXPAND 80 виглядати ідеально в будь-яких умовах, у тому числі й у найсучаснішому конференц-залі.

Конференц-зв'язок між різними платформами
Коли потрібно, EXPAND 80 швидко і просто об'єднує в одну конференцію, як смартфони і софтфони, так і робочі ПК.

Жодних проблем з індивідуальними налаштуваннями
Знімний кабель USB-C - в комплекті.

Одним натисканням
Голосові помічники або програма Microsoft Teams (модель EXPAND 80T) активуються одним натисканням на кнопку, яка зручно розташована прямо на верхній панелі спікерфона.

Інтуїтивно зрозуміла система управління аудіовідтворенням
З голосовими підказками, розробленими ексклюзивно студією Felt music

Коли конференцію потрібно розширити
За допомогою двох зовнішніх мікрофонів EXPAND 80 до конференції можна підключити ще 16 осіб, таким чином збільшивши загальну кількість учасників до 32.

Будь-який конференц-дзвінок - справа кількох секунд
Можливість одночасної роботи відразу з кількома комунікаційними платформами, простий і зрозумілий інтерфейс, швидкий доступ до голосових помічників - ваш EXPAND 80 створений для серйозної та по-справжньому продуктивної роботи.

  • Артикул EXPAND 80
  • Тип бездротового підключення
  • Колір чорний
  • Відтворювані частоти, Гц 20-20000
  • Довжина кабелю, м 1,5
  • Відтворювані частоти, Гц 100-7500
  • Роз'єм USB-C
  • Вага, р 980
1000202

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.