FENDER MUSTANG MICRO Гітарний підсилювач для навушників
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FENDER MUSTANG MICRO Гітарний підсилювач для навушників

Моделирующий гитарный усилитель для наушников, 30 мВт, эквалайзер, вход 1 x 1/4", выход 1 x 1/8", разъем USB-C, Bluetooth v5.0
6 480 грн. (з податком) 6 480 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості гітарного підсилювача для навушників FENDER MUSTANG MICRO: Персональний підсилювач для навушників «все-в-одному» зі вбудованим DSP; 12 моделей підсилювачів для широкого діапазону чистих і оброблених тонів; 13 моделей ефектів з керуванням параметра Modify; Налаштовуваний еквалайзер; Зручний регулятор гучності; Стрімінг аудіо по Bluetooth з синхронізацією аудіо/відео для гри в режимі реального часу; Літій-іонний акумулятор, що перезаряджається через USB; Час роботи: 4 години безперервної гри; Рухомий вхідний штекер для сумісності з більшістю електро- і бас-гітар; USB інтерфейс для запису вихідного сигналу й оновлень прошивки.

FENDER MUSTANG MICRO — це повноцінний персональний гітарний підсилювач для навушників з широким вибором тонів з популярної серії підсилювачів Mustang. Підключіть його безпосередньо до вашої гітарі й улюблених проводових навушників, а потім виберіть ідеальні настройки підсилювача й ефектів. MUSTANG MICRO ідеально підходить для будь-якого гравця, від новачка до професіонала, і дозволяє швидко та легко отримати відмінне звучання при грі вдома або в дорозі. Стереовихід на навушники 1/8" сприяє гнучкості використання ваших улюблених дротових навушників і тихим тренуванням з хорошим відгуком без дратівливої затримки.

Хочете грати під мелодії з вашої музичної бібліотеки або улюбленого стрімінгового сервісу? FENDER MUSTANG MICRO підтримує стрімінг аудіо по Bluetooth з мобільних пристроїв, планшетів або комп'ютерів і має функцію автоматичної синхронізації аудіо/відео, що робить його відмінним інструментом для репетицій і розучування пісень. Ви навіть можете одночасно записувати улюблені звуки гітари та аудіострім за допомогою виходу USB-C. Це ідеальна гітарна караоке-машина!

231174

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.