FENDER PEDAL WAYLON JENNINGS PHASER Педаль ефектів
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FENDER PEDAL WAYLON JENNINGS PHASER Педаль ефектів

Педаль эффектов, фейзер, именная модель кантри исполнителя Waylon Jennings.
6 600 грн. (з податком) 6 600 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості гітарної педалі ефектів Fender Pedal Waylon Jennings Phaser Оригінальна, повністю аналогова схема Fender відтворює вінтажні тони фейзера і не тільки; Перемикач фази вибирає між 2, 4 і 6 ступенями фаз; Перемикач Sweet перемикається прямо на "солодку точку" фейзерних тонів; Алюмінієве шасі для дорожніх умов; Верхнє кріплення вхідних/вихідних роз'ємів і перемикач True-Bypass; Працює від 9-вольтової батарейки або центрально-негативного адаптера змінного струму, до комплекту не входить.

Небагато виконавців можуть претендувати на те, щоб визначити звучання того чи іншого жанру, але Вейлон Дженнінгс є безперечний "ковбоєм" кантрі. Визначивши свій власний тон, пронизаний фірмовим ефектом фейзера, Вейлон спробував найвідоміші педалі фейзерів 70-х і 80-х років. І тепер педаль Waylon Jennings Phaser пропонує вам проїхатися цим маршрутом, емулюючи педалі, які він використовував, щоб прокласти свій власний шлях.

Створена на основі оригінальної чотири каскадні фейзерної схеми Fender, розробленої в 1970-х роках, педаль Waylon Jennings Phaser забезпечує три різні види фазера, перемикаючись між двома, чотирма або шістьма фазовими ступенями. У поєднанні з регуляторами Range і Feedback ці три фазових голоси охоплюють усю гаму фазових тонів, які Дженнінгс використовував на сцені і в студії. Перейшовши до найцікавішого, увімкніть перемикач Sweet Switch, щоб одразу перейти до "солодкої точки" чистого сигналу, змішаного з фазозрушувальними тонами, що ідеально підходить для надання потрібної родзинки вашим улюбленим ковбойським акордам. Якщо ви хочете відтворити фірмовий тон Вейлона або знайти новий, свій власний, Waylon Jennings Phaser допоможе вам налаштувати саме ту фазу, яка вам потрібна.

Повністю аналогова схема Використовуючи як відправну точку оригінальну схему педалі фейза Fender 1975 року, ця повністю аналогова схема фейзера використовує JFET-транзистори для точного відтворення соковитих фейзерних тонів, створюваних культовими фейзерами 70-х і 80-х років.

Можливість вибору фазових ступенів Трипозиційний перемикач Phase дає змогу обирати між двома, чотирма і шістьма ступенями фази – це відтворює різноманітну топографію схеми і фазові відтінки деяких аналогових фазозсувних ефектів усіх часів, які найбільше запам'ятовуються.

Ручка range Ручка Range регулює частотний діапазон ефекту фазування. Поверніть її вгору, щоб сфокусувати фазовий зсув тільки на іскристих високих частотах, залишаючи низькі ноти чистими, або поверніть її вниз, щоб прочесати низькі частоти, а високі ноти прорізати.

Змінний зворотний зв'язок Кількість зворотного зв'язку в ланцюзі визначає інтенсивність фазування, що є ключовим конструктивним рішенням, яке формує голос фейзера. Використовуйте регулятор змінного зворотного зв'язку для отримання широкого діапазону голосів вінтажних фазерів або встановіть його на високий рівень для глибшої модуляції.

Sweet Switch Увімкніть тумблер Sweet, щоб вимкнути перемикач Phase і одразу перейти до "солодкої точки" фазування. Коли перемикач Sweet увімкнений, ручка Feedback працює як регулятор змішування, додаючи більше ефекту фазування до чистого тону.

Міцна, придатна для використання в дорожніх умовах конструкція Міцний алюмінієвий корпус, металева фурнітура, верхні джеки та перемикач True bypass готові до суворих дорожніх умов, а підпис Вейлона та логотип Flying W створюють по-справжньому привабливу естетику.

Характеристики
  • Тип Педалі ефектів
  • Призначення Для електрогітар
  • Ефекти Phaser
  • Кількість ефектів 1
  • Вбудований тюнер Нема
  • Регулятори Range, Rate, Feedback, Перемикачі: Phaser 2-4-6, Sweet
  • Входи 1 x 1/4"
  • Виходи 1 x 1/4"
  • Корпус Алюміній
  • Гарантія 12 місяців
234870

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.