Компактний педалборд Boss BCB-30X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Компактний педалборд Boss BCB-30X

Boss BCB-30X панель для 3 педалей із з'єднувачами
3 568 грн. (з податком) 3 568 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Педалборд нового покоління серії BCB - вдосконалена конструкція для сучасних педалей Щільна вставка, яка передбачає адаптацію до педалей різних розмірів, включаючи компактні педалі компанії BOSS, педалі серій 200 і 500, а також інші Легка міцна компактна конструкція з вбудованою ручкою для перенесення і кришкою Кабель гірляндного типу для роздачі харчування на чотири педалі через додатковий адаптер компанії BOSS досконала універсальність Педалборд BCB-30 попереднього покоління передбачав роботу тільки з педалями стандартного розміру, а BCB-30Х підтримує використання самих різних, починаючи з мініатюрних і закінчуючи габаритними. Вставка з щільного матеріалу розрахована на розміщення трьох компактних педалей компанії BOSS, однак за допомогою звичайного ножа в ній можна вирізати посадочне місце під педаль практично будь-якого розміру. Ця вставка дозволяє надійно фіксувати педалі по час транспортування і використання, а щоб не псувати зовнішній вигляд, для розведення живлення постійного струму під нею передбачений спеціальний канал.
BO-0389

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.