Гітарний ефект MXR Duke of Tone Overdrive
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гітарний ефект MXR Duke of Tone Overdrive

6 599 грн. (з податком) 6 599 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

MXR Duke of Tone Overdrive, розроблений спільно з інді виробником педалей Analog Man, призначений для гытаристів, які хочуть додати нотку тепла та зернистсті своєму звуку, дозволяючи сяяти природному тону та відчуттям їх висококласного обладнання

Заснована на Prince of Tone Overdrive, одноканальній версії King of Tone Overdrive, ця педаль є мрією поціновувачів вінтажу. Analog Mike особисто випробував і підібрав усі різні компоненти thru-hole до King of Tone Overdrive, гарантуючи, що солодка звукова приправа залишається на лінії спадкоємності: теплий, але чистий і відкритий звук, який дозволяє врахувати всі нюанси сигнального ланцюга, який проходить, від окремих струн гітари до динаміки лампового підсилювача.

Duke of Tone Overdrive також підтримує той самий простий, але ефективний інтерфейс керування. Регулятори гучності, драйву та тону охоплюють усі ваші основні налаштування, тоді як перемикач Boost/OD/Distortion дозволяє встановити загальний характер вихідного сигналу педалі. Режим Boost дає вам чистий, але енергійний поштовх, режим OD додає відтінок зернистості та стиснення, а режим Distortion додає відтінок більше кожного. У всіх режимах ваш ріг все ще звучить як ваш ріг.

Не бійтеся проявляти креативність — Duke of Tone Overdrive чудово працює разом з іншими педалями посилення, а запуск педалі на 18 В дасть вам додатковий хедрум і чіткість, особливо в режимі Boost.

40322
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Тайвань
Управління
Volume, Drive, Tone, перемикач OD/Boost/Dist
Комплектація
Педаль, посібник користувача
Аналогові виходи
1/4"
TS Jack
Ефекти
Овердрайв
Живлення
9В від адаптера ECB003 (не входить до комплекту)
Аналогові входи
1/4"
TS Jack
Вага
150 г
150 г
Розміри
44 x 57 x 92 мм

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.