MXR POLY BLUE OCTAVE гітарна педаль поліфонічний октавер (M306G1)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MXR POLY BLUE OCTAVE гітарна педаль поліфонічний октавер (M306G1)

9 679 грн. (з податком) 9 679 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

MXR Poly Blue Octave поєднує сучасні та класичні стилі зі зсувом висоти тону разом з фуззом та модуляцією, створюючи досконалу педаль октавер як для професіоналів, так і любителів звуку

 

На рівень вище!

Poly Blue Octave має чотири незалежні октавери – одну октаву вниз, дві октави вниз, одну октаву вгору та дві октави вгору – і ви можете контролювати рівень кожного з них у міксі. Кожен із них поліфонічний за замовчуванням, що означає, що вони звучать так само приголомшливо з акордами, як і фразами з однієї ноти. Ваш необроблений сигнал також має власний регулятор рівня, тож ви зможете налаштувати ідеальний баланс.

Від чистого сучасного до грубого вінтажного звучання

Перемикач Mono повертає вас до брудних монофонічних тонів аналогових пітч шифтерів. У цьому режимі субоктавні сигнали мають теплі вібрації та грубу індивідуальність педалі, такої як MXR Vintage Bass Octave, у той час як вищі октавні сигнали нагадують Octavio Fuzz з інтенсивністю фузза з мінімальним гейном.

Викликаючи грім та блискавку

Poly Blue Octave оснащений хуліганським фуззом, натхненним класичним MXR Blue Box. Щодо всіх п'яти сигналів гучність фузза можна відрегулювати за допомогою ручки Dry після натискання та утримування кнопки Fuzz. При використанні із субоктавними сигналами фузз звучить густо та громоподібно. У більш високих тонах фузз обпікає і схожий на синтезатор. Запустіть їх усі одночасно для хору грому та блискавки.

Будь у фазі

Щоб наповнити ваші октавні тони привабливим відчуттям руху, від густого до шаленого та божевільного, Poly Blue Octave має дворежимний ефект модуляції. У поліфонічному режимі ефект забезпечує надприродну імітацію знаменитого ефекту Леслі, а в монофонічному режимі він забезпечує класичні завихрення та свист, натхненні Phase 90. Як і фузз, модуляція застосовується до всіх п'яти сигналів при включенні. Ручка Mod регулює швидкість ефекту — якщо ви хочете його вимкнути, просто повністю поверніть ручку Mod проти годинникової стрілки.

Беріть контроль

Через роз'єм EXP Poly Blue Octave дозволяє вам керувати різними налаштуваннями за допомогою педалі експресії, такої як педаль Volume(X) 8, або зовнішнього футсвіча, такого як Tap Tempo MXR, для перемикання між двома різними сетапами налаштувань ручок і перемикачів, або увімкнення/вимкнення режимів fuzz і mono.

Повноцінна палітра тонів і текстур в одній педалі

MXR Poly Blue Octave забезпечує високоякісне зміщення висоти тону, фузз і модуляцію в міцному надійному корпусі з true bypass перемикачем. Увімкніть це у свій сигнальний ланцюг і відкрийте для себе нові звукові горизонти!

 





39860
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Тайвань
Ефекти
Поліфонічний октавер з фуззом та модуляцією
Живлення
Dunlop ECB003 блок живлення

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.