Навушники закритого типу Behringer DH 100
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Навушники закритого типу Behringer DH 100

Behringer DH100 навушники (монітори для барабанів)
2 230 грн. (з податком) 2 230 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

DH100 – професійні студійні еталонні навушники Незалежно від того, чи мікшуєте ви запис чи відстежуєте басову лінію, вам потрібні навушники, які відтворюють баси високої чіткості та надзвичайно прозорі високі частоти в надширокому динамічному діапазоні. Ці закриті студійні еталонні навушники DH100, розроблені для електронного моніторингу барабанів, задовольнять ваші потреби спокійно складати власні мелодії, де б ви не були за ціною, яка дуже вигідна для будь-якого бюджету! Ідеально підходять для барабанщиків Надійна посадка та надлегка конструкція навушників DH100 дозволяють користувати їх на тривалих студійних сесіях без відчуття ваги над головою. Захищені від поту амбушюри послаблюють навколишній шум до 19 дБ для стабільності та комфорту під час виконання. Наддовгий розтягнутий спіральний кабель довжиною 3 м забезпечує додаткову допомогу, щоб ваші навушники були безпечними та не заплутувалися. Справжній супутник музикантів і композиторів. Високоякісний дизайн ізолює всі навколишні шуми, присутні в наповненому електронними гаджетами студійному середовищі. Потужні 40-міліметрові високоякісні неодимові динаміки забезпечують розширений діапазон (10 Гц – 22 кГц), тож ви можете відчути наднизькі удари барабанів до повноти тарілок райду. Характеристики: - драйвер: .........................................40 мм; - магніт: .............................................неодимовий; - імпеданс: ........................................32 Ом; - чутливість: ......................................97 дБ; - частотний діапазон: ...................... 10 Гц – 22 кГц; - кабель: ............................................3 м, спіральний; - роз'єм: .............................................мініджек стерео 3,5 мм + переходник 6,3 мм; - колір: ...............................................чорний.
BE-0948

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.