SENNHEISER IE 100 PRO Black Вушні монітори
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SENNHEISER IE 100 PRO Black Вушні монітори

3 861 грн. (з податком) 3 861 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні переваги моделі Sennheiser IE 100 PRO: Новий 10-міліметровий динамічний широкосмуговий перетворювач вдосконаленої конструкції генерує рівний і потужний звук найвищого дозволу. Стабільно якісний, точний і гранично деталізований звук автоматично знижує акустичне навантаження на слух. Навушники виготовлені з розрахунком на тривалу і активну експлуатацію, відрізняються міцністю, продуманою ергономікою і дуже комфортні. М'які вушні вкладиші (силіконові і пористі) надійно утримують навушники у вухах і добре ізолюють слух від зовнішніх шумів. Змінні кабелі з внутрішнім кабельним каналом мають захист від механічних пошкоджень і розроблені з урахуванням всіх неминучих труднощів сценічної роботи. Поліпшені роз'єми (сумісні з моделями IE 400/500 PRO) і посилені завушини.

Нові Sennheiser IE 100 PRO – це перш за все професійні моніторні навушники для повноцінної роботи в умовах живих виступів. В основі цієї моделі – унікальний високотехнологічний динамічний перетворювач, який гарантовано забезпечує граничну точність і виразність звуку. А поліпшена діафрагма зберігає його природну теплоту, силу і деталізацію на будь-якій сцені і в будь-якому акустичному оточенні (в тому числі і в дуже гучному).

Sennheiser IE 100 PRO орієнтовані, в першу чергу, на професійних музикантів (гітаристів, басистів і ударників), діджеїв та досвідчених звукорежисерів, яким потрібні функціональні, комфортні і якісні моніторні навушники. Такі, які відмінно підходять і для сцени або студії, і для роботи зі звуком у дорозі, і просто в якості класного аудіоаксесуару на кожен день.

Sennheiser IE 100 PRO зроблені так, щоб в них зручно було працювати де завгодно і стільки скільки буде потрібно. Навушники вміють швидко пристосовуватися до анатомії вух свого власника, завжди надійно тримаються на своєму місці і добре ізолюють слух від зовнішнього звукового фону. Для цього модель комплектується 4 парами змінних вкладишів різного діаметру з м'якого силікону і пористого полімеру. Крім того, кабельні канали та конектори у нових IE 100 PRO мають спеціальний захист від розривів і механічних пошкоджень. Штекер кабелю надійно захищає спеціальна протиковзка втулка, яка до того ж заглиблена в корпус навушника, тому в IE 100 PRO можна з комфортом працювати на будь-якій сцені і з будь-яким навантаженням.

ie 100 pro

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.