KZ Audio ZVX BLACK NO MIC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KZ Audio ZVX BLACK NO MIC

1 039 грн. (з податком) 1 039 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

KZ ZVX - Новий флагман вушного моніторингу від компанії Knowledge Zenith KZ ZVX оснащений 10-міліметровим надлінійним динамічним блоком із двома резонаторами. На відміну від того ж типу блоку, який використовується в цих дорогих навушниках, ми зробили різні інновації на основі динамічного блоку. На KZ ZVX використовуємо діафрагму завтовшки близько 4,8 мкм. У порівнянні з традиційною діафрагмою маса значно зменшена, що дозволяє покращити загальну чутливість до вібрацій та відтворити звук без втрати дрібних деталей. Традиційний динамічний блок в основному оснащений двошаровою звуковою котушкою. Основне міркування полягає в тому, щоб залишити достатньо місця між трійником та магнітом. На цей раз ми використовували чотиришарову конструкцію звукової котушки на KZ ZVX та зменшили магнітний зазор з 0,3 мм до 0,15 мм. Низькочастотні характеристики потужніші, ніж у традиційного динамічного блоку з двошаровою звуковою котушкою. KZ ZVX має суцільнометалевий корпус, що повністю відповідає процесу створення розкішних аксесуарів. Кожен крок суворо контролюється: лиття під тиском, ЧПУ, шліфування, полірування, гальваника та лазер, щоб забезпечити ідеальний зовнішній вигляд. Вищевикладене робить KZ ZVX зразком еталонного дизайну для аналогічних продуктів. KZ ZVX оснащений плоским кабелем із безкисневої міді, який має високу ефективність передачі сигналу та забезпечує гарну якість звуку. Ви можете перемикати різні типи проводів за допомогою широко сумісного 2-контактного інтерфейсу відповідно до своїх уподобань прослуховування, щоб вільно насолоджуватися музикою. Тип: арматурні Колір: Black Спосіб кріплення: завушний Тип кабелю: Знімний Довжина кабелю: 120 см Роз'єм: 3,5 мм Імпеданс: 25 Ом Чутливість: 109 дБ Частота: 20-40000Гц Тип кабелю: плоский кабель із безкисневої міді. Маса: 30 г
86111
Характеристики
Тип
Навушники провідні

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.