KZ Audio DQ6 BLACK MIC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KZ Audio DQ6 BLACK MIC

1 307 грн. (з податком) 1 307 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

KZ DQ6 MIC – внутрішньоканальні навушники від Knowledge Zenith із трьома динамічними драйверами. Корпуси виконані із прозорого пластику, через який можна побачити внутрішню конструкцію. У навушниках використовується по три динаміки на кожен канал, один з них відповідає за низькі частоти, два інших – за середні та високі. Багатодрайверна конструкція дозволяє досягти хорошої частотної характеристики, в KZ DQ6 MIC чудово чути всі деталі музичних композицій. Незважаючи на це навушники мають гарну чутливість і не вимогливі до підсилювача, вони грають досить голосно не тільки з дорогими аудіокартами, але і зі слабкими підсилювачами недорогих смартфонів та плеєрами. Внутрішня частина корпусу KZ DQ6 MIC виконана із напівпрозорого пластику, через який можна побачити три динаміки. Звуковод зроблений з металу, на ньому є поглиблення для кращого зчеплення з амбушюрами та сітка для захисту від попадання пилу та бруду. На зовнішній стороні навушника розташована металева панель з невеликим отвором, яка зроблена для відсутності відчуття тиску. Корпуси навушників анатомічної форми добре ізолюють від зовнішнього шуму. Зручна посадка та завушне кріплення дозволяє користуватися KZ DQ6 MIC під час пробіжок та занять спортом. В комплект входять амбушюри різного розміру та кабель із Г-подібним штекером 3.5мм. Провід KZ DQ6 виконаний з якісних матеріалів, не заплутується та добре тримає форму, захист від перегину у штекера та роздільник зроблені із щільної гуми, для зручності носіння виробник передбачив силіконові завушини. На кабелі KZ DQ6 MIC є невеликий блок керування з мікрофоном. Прийняти виклик можна одним натисканням кнопки, а тривале натискання клавіші скине його. Тип: динамічні Колір: Black Спосіб кріплення: завушний Штекер: Г-подібний Інтерфейс: 3.5мм Тип кабелю: Знімний Довжина кабелю: 120 см Опір: 24Ома Чутливість: 112дБ Частотний діапазон:20-40000Гц Мікрофон: Вбудований Наявність активного шумоподавлення: ні Чутливість мікрофона: 112 дБ Конструкція мікрофону: Розміщений на дроті Маса: 30 г
86101
Характеристики
Тип
Навушники провідні

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.