SQUIER by FENDER AFFINITY SERIES STRAT PACK HSS CHARCOAL FROST METALLIC Гітарний набір
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SQUIER by FENDER AFFINITY SERIES STRAT PACK HSS CHARCOAL FROST METALLIC Гітарний набір

Набор для начинающих гитаристов (электрогитара, комбоусилитель, ремень, кабель, сетевой кабель, медиаторы, пружина, ключ, чехол), цвет – черный
22 800 грн. (з податком) 22 800 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Почніть навчання грі на електрогітарі з SQUIER by FENDER AFFINITY SERIES STRAT PACK HSS CHARCOAL FROST METALLIC! У цьому наборі ви отримуєте електрогітару Squier Affinity HSS Strat, а також Fender Frontman 15G – відмінний комбопідсилювач для практики з чистим і овердрайв каналами, виходом для навушників для безшумних занять і додатковим входом, щоб ви могли грати разом з піснями і мінусовками, чохол, ремінь, медіатори і кабель.

Stratocaster – легендарний інструмент з культовим звучанням, і модель Squier Affinity HSS Strat доступно відтворює його. Ви отримуєте класичний дизайн стратокастера і цей миттєво впізнаваний тон, але з хамбакером в бриджевій позиції для додаткової міці. Squier Affinity HSS Strat має корпус з легкого дерева тополі і відрізняється ергономічними вирізами і контурами, завдяки яким на стратокастері приємно грати навіть на високих ладах. Гриф зроблений з клена, як і накладка, яка відрізняється глянцевим і гладким відчуттям. Гриф зручно лягає в руку завдяки С-подібному профілю, а накладка грифа має злегка вигнутий 9.5-дюймовий радіус, який відмінно підходить для взяття окремих нот і акордів.

У нековій і мідловій позиції знаходиться пара керамічних звукознімачів-синглів, які відповідають за більш традиційні тони стратокастера – яскраві, чисті і з артикуляцією нот. Однак в бриджевій позиції – хамбакер, який є більш жирним і потужним звукознімачем, що ідеально підходить для тих випадків, коли вашому тону потрібно більше панча. При такій конфігурації звукознімачів ви отримуєте широкий діапазон тонів, які звучать чудово чисто або з перевантаженням, тому Squier Affinity HSS Strat відмінно підходить практично для будь-якого стилю. 

Ця електрогітара має кілька елементів управління для зміни звуку. П'ятипозиційний перемикач звукознімачів дозволяє вибрати кожен звукознімач окремо, а також бриджевий і мідловий або нековий і мідловий звукознімачі одночасно. Також є регулятор загальної гучності і два регулятори тону (один для синглів і один для хамбакера).

Fender Frontman 15G – відмінний комбопідсилювач для гітариста-початківця, компактний, простий у використанні і з чудовим звучанням.

У цей набір також входять деякі корисні аксесуари: чохол, який спрощує транспортування бас-гітари і захищає її від пилу, коли ви на ній не граєте, ремінь для гітари для гри стоячи, а також кабель для підключення інструменту до підсилювача. Так що ви можете відразу ж братися до гри!

231526

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.