NOVATION Launchpad Mini MK3 MIDI контролер
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NOVATION Launchpad Mini MK3 MIDI контролер

Контролер, 64 пэда, чувствительные к давлению и скорости, 16 назначаемых кнопок, ПО: Ableton Live Lite, AAS Session Bundle, XLN Addictive Keys, Klevgrand R0Verb
5 200 грн. (з податком) 5 200 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості NOVATION Launchpad Mini MK3: 64 педа RGB — ідеально відображають сесію на Ableton Live, полегшуючи перегляд кліпів. Інтеграція з Ableton Live — швидкий запуск кліпів і сцен одним натисканням кнопки. Stop, Solo, Mute полегшує і прискорює управління виступом — мишка не потрібна. 3 користувацьких режими Custom — завдяки Novation Components є можливість налаштувати мапінг і з легкістю керувати MIDI-сумісними пристроями/програмами. Невеликий, легкий і тонкий корпус — впишеться в будь-який набір обладнання, в будь-якому місці. Легкий початок роботи — в онлайн-додатку Easy Start є все необхідне програмне забезпечення і покрокові відеоінструкції, які допоможуть налаштувати Live і створювати музику за лічені хвилини.

Створений для початківців

Launchpad Mini MK3 — це найбільш компактний і портативний 64-педовий MIDI-контролер від Novation. Він дає все необхідне для початку роботи з Ableton Live і до того ж поміщається у вашій сумці. Створюйте і грайте треки з Ableton Live, де б ви не були, використовуючи величезний набір звуків, що йдуть у комплекті.

Почніть створювати музику

Яскраві педи роблять легкими як ніколи відстежування сесії на Ableton Live і запуск звуків. Вони також прекрасно виглядають; повні кольори RGB ідеально відповідають вашим кліпам і сценам. Плавна інтеграція Ableton Live означає, що Launchpad Mini MK3 переносить сесію на кінчики пальців, щоб ви могли більше грати і менше клацати мишкою.

Ніщо вас не стримує

Ви можете розпочати створювати музику вже сьогодні за допомогою Launchpad Mini MK3. Завдяки практичним елементам керування, безлічі звуків і покроковій інтерактивній платформі для налаштування, Novation зробили початок роботи легким, як ніколи. Launchpad Mini MK3 — це педовий контролер для будь-якого концертного виконавця.

Ласкаво просимо

Після підключення Launchpad Mini MK3, запуститься додаток Easy Start. Звантажте все необхідне програмне забезпечення з покроковими відеоінструкціями, які допоможуть налаштувати Live і створювати музику за лічені хвилини.

Беріть його будь-куди

Хороші речі, як правило, невеликі. Launchpad Mini MK3 — це найбільш компактний, портативний і легкий педовий контролер, тож вам не потрібно залишати його вдома. Беріть його будь-куди, щоб грати в будь-який момент, коли у вас з’явиться натхнення.

Інтуїтивна інтеграція з Ableton Live

Launchpad Mini MK3 дає миттєвий доступ до управління виступом Live таким чином, що вам зовсім не потрібна мишка. Відступіть від комп’ютера та побачте вашу сесію і всі ваші звуки на сітці 8x8. А тоді, керуйте вашим виступом прямо з Launchpad Mini MK3 за допомогою кнопки Stop, Solo, Mute.

229426

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.