IK MULTIMEDIA iRig Keys 2 Mini MIDI клавіатура
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IK MULTIMEDIA iRig Keys 2 Mini MIDI клавіатура

6 175 грн. (з податком) 6 175 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Компактна універсальна MIDI-клавіатура з аудіо-виходом

iRig Keys 2 Mini допоможе вам підключити і контролювати все ваше обладнання в будь-якій ситуації. Завдяки покращеній сумісності з новими мобільними пристроями, повністю MIDI-входом і виходом, великою кількістю крутих функцій, програмного забезпечення, що входить в комплект і стильному дизайну, оновлений контролер готовий прийти вам на допомогу де б ви не знаходилися.

 

iRig Keys 2 Mini має 25 міні клавіш (2 октави). Це USB/MIDI-клавіатура/контролер з клавішами, що реагують на силу і швидкість натискання, яка з легкістю підключиться до будь-яких ваших пристроїв: iPhone, iPad, Android and Mac/PC, а також інших MIDI-сумісних девайсів. Дозвольте собі творити прямо на ходу!

iRig Keys 2 Mini

Контролюй все

iRig Keys 2 Mini має MIDI-вхід і вихід, що дає вам можливість контролювати автономне обладнання, таке як UNO Synth та інші аналогові синтезатори, UNO Drum разом з іншими драм-машинами і багато іншого. При підключенні до комп'ютера або мобільного пристрою, він працює як MIDI-інтерфейс для всього обладнання, скеровуючи всю установку в один компактний юніт.

 

Ви можете працювати на iRig Keys 2 Mini і без комп'ютера або мобільного пристрою, блоку живлення USB або навіть акумуляторів USB, так що він ідеально підходить для роботи в дорозі.

Нехай тебе почують

Ніколи не хвилюйтесь щодо сумісності. iRig Keys 2 Mini відразу ж готовий до роботи в парі з iPhone, iPad and Mac/ПК, а також з багатьма Android-пристроями, навіть з останніми моделями. Новий вихід на навушники дозволить підключити колонки або навушники, так що необхідності обходитися лише вбудованими динаміками не виникне ніколи.

 

Не важливо, чи хочете ви тихо порепетирувати або увірватися в саунд-систему, з iRig Keys 2 Mini у вас все вийде.

Нескінченний потенціал

Крім усього іншого iRig Keys 2 Mini працює з сотнями популярних музичних програм для iPhone, iPad, Android і Mac/ПК.

 

Хочете навчитися грати? Порепетирувати акорди? Скласти пісню? Виступити наживо? Або ще щось? Нескінченна кількість додатків завжди прийде вам на допомогу.

iRig Keys 2 Mini

Зручний контроль

iRig Keys 2 Mini має кілька корисних перемикачів - наприклад, колеса модуляції і висоти, регулювання гучності, перемикачі октав, перемикачі програм і деякі інші.

 

До того ж, ви можете запрограмувати кастомні налаштування на 4 призначуваних перемикачі для легкого доступу до улюблених налаштувань.

 

Режим редагування дозволить вам транспонувати клавіатуру, кастомізувати чутливість до торкань, змінити MIDI-канал, кастомізувати призначувані  перемикачі та багато іншого, а потім зберегти ці налаштування в розділ Sets, використовуючи кнопку Set і вмикати їх знову дуже швидко.

Куди ж далі?

iRig Keys 2 Mini створений бути мобільним, так що він може вирушити з вами в будь-яку подорож. Він менший, ніж інші 3-октавні клавіатури на ринку, і може працювати без додаткових пристроїв, працює від розетки USB або акумулятора USB, що означає, що вашій творчості немає меж. Вийдіть на вулицю, відчуйте натхнення в своєму готельному номері, попрактикуйтесь в класі - де б ви не були в музичній подорожі, iRig Keys 2 Mini завжди буде поруч.

Чудове програмне забезпечення в комплекті

iRig Keys 2 Mini включає відзначену нагородами робочу станцію від IK для обробки звуку і грувів для Mac/ПК, SampleTank 4 SE, яка дає вам більше 2000 звуків для створення передових треків прямо з коробки.

 

Він також розблокує безкоштовні додатки, такі як SampleTank FREE для iPhone iPad, iGrand Piano FREE для iPhone, iPad і Android і iLectric Piano FREE для Android.

* Потрібні кабелі micro-USB до OTG або micro-USB до USB-C, які продаються окремо.





40039
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Китай
Клавіатура
25 динамічних міні клавіш
Комплектація
iRig Keys 2 Mini, Lightning to micro-USB connection cable (60cm/23.6"), USB-A to micro-USB connection cable (60cm/23.6"), 2.5mm TRS male to MIDI female adapter (10cm/3.9")
Контролери
Volume knob, Octave up/down buttons, Program up/down buttons, Setup button 1, assignable data push encoder, 4 + 4 assignable knobs
Вага
580 г
580 г
Розміри
324 x 139 x 54 мм
MIDI
MIDI Input: 2.5mm TRS Jack, MIDI Output: 2.5mm TRS Jack
Додаткові дані
Аудіо вихід: 1/8" TRS Jack

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.