ALESIS Q49 MKII MIDI клавіатура
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ALESIS Q49 MKII MIDI клавіатура

5 118 грн. (з податком) 5 118 грн. (без податку)
check уточняйте

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

49 повнорозмірних клавіш - це серйозно!

Коли в твоїй голові народжується мелодія, і настає час складати музику, ти не маєш права дозволити собі вибрати неправильний інструмент для роботи. Тобі потрібен Alesis Q49 MKII - професійний MIDI-контролер з 49 повнорозмірними клавішами, чутливими до швидкості натискання. Ця MIDI-клавіатура з живленням від шини USB оснащена всім необхідним, щоб зробити твоє виконання унікальним - кнопки Octave і Transpose для доступу до всього діапазону фортепіано, колеса Pitch Bend і Modulation для додаткової експресії та кнопки Transport для управління ключовими функціями твого улюбленого програмного забезпечення або DAW. Для додаткової експресії на борту також є вхід Sustain Pedal і призначуваний слайдер для швидкого управління параметрами. З Alesis Q49 MKII твій ПК, Mac або iOS-пристрій миттєво перетвориться на потужний інструмент для створення музики!

Функціональне управління

Не варто витрачати час на редагування параметрів виконання на комп'ютері. Q49 MKII має всі необхідні елементи управління, які допоможуть надати твоєму виконанню індивідуальний характер. Додай відчуттів і експресії за допомогою легкодоступних коліс Pitch Bend і Modulation. Потрібно, щоб ця нота повисіла ще трохи? Підключай педаль сустейна і контролюй тривалість звучання. Елементи управління STOP, PLAY, RECORD і Directional Transport можна використовувати практично з будь-яким редактором, навіть не відриваючи рук від Q49 MKII. Потрібно ще більше контролю? Вбудований повзунок гучності можна призначити на будь-який потрібний параметр.

Преміальний комплект програмного забезпечення

Alesis Q49 MKII поставляється з пакетом преміального програмного забезпечення, який включає інструменти світового класу для створення і записи музики. Pro Tools - це галузевий стандарт цифрового запису, а MPC Beats дає тобі доступ до запотребуваних пост-продакшн інструментів, які використовуються кращими фахівцями в цій сфері. Обидва включають в себе безліч звуків і віртуальних інструментів професійного рівня, які можуть прокачати будь-яку композицію. Якщо ж ти тільки вчишся грати або просто хочеш відточити свої навички гри на клавіатурі, Q49 MKII також включає в себе 60 безкоштовних уроків Melodics, напевно кращого способу вивчити фортепіано.



39380

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.