M-AUDIO Keystation Mini 32 MK3 компактна MIDI клавіатура
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

M-AUDIO Keystation Mini 32 MK3 компактна MIDI клавіатура

2 399 грн. (з податком) 2 399 грн. (без податку)
check на складе

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Просте керування програмами

Почніть створювати і виконувати музику на своєму Mac або ПК за допомогою найбільш продаваних у світі клавіатурних контролерів серії Keystation від M-Audio.

 

Незалежно від того, чи є ви досвідченим професіоналом, який шукає відповідний контролер, коли ви в дорозі, або хочете почати роботу з правильним міні-контролером USB MIDI, Keystation Mini 32 MK3 для вас! Це простий і потужний MIDI-контролер, призначений для відтворення музики і гри на віртуальних інструментах на вашому Mac або ПК. Keystation Mini 32 MK3 оснащений 32-ма динамічними міні клавішами і комплексними елементами керування, які розширюють діапазон відтворюваних нот і покращують ваші творчі можливості.

 

З Keystation Mini 32 MK3 легко розкрити свій творчий потенціал при мінімізації труднощів. Використовуйте повністю призначувані кнопки діапазону октав, регулятор гучності і спеціальні кнопки зміни висоти тону і модуляції для відтворення і виконання за допомогою музичного програмного забезпечення. Keystation Mini 32 MK3 також має кнопку sustain для справжнього фортепіанного сустейна.

 

Мобільний музичний продюсер

Легка і мобільна, Keystation Mini 32 MK3 ідеально підходить для подорожуючих музикантів, які хочуть взяти на себе керування музичним програмним забезпеченням під час живих виступів, або для продюсерів, які хочуть додати в свою студію простий у використанні MIDI-контролер невеликих розмірів. Для простого портативного сетапу Keystation Mini 32 отримує живлення по шині USB, не вимагає встановлення драйверів і підтримує USB-MIDI. Крім того, Keystation Mini 32 MK3 підтримує підключення до iOS за допомогою адаптера Apple Lightning USB Camera Adapter (продається окремо), що дозволяє вам виконувати і створювати звукові додатки на iPad та інших пристроях iOS.

 

 

Програмне забезпечення в комплекті

Pro Tools | First M-Audio Edition

Pro Tools | First M-Audio Edition входить в комплект з Keystation Mini 32 MK3. Pro Tools - це галузевий стандарт програмного забезпечення для запису, і команди M-Audio і AVID створили версію цієї приголомшливої ​​колекції, спеціально призначену для обладнання M-Audio. Це дивовижне програмне забезпечення для запису аудіо і MIDI допомагає надихнути будь-якого артиста, музиканта чи автора пісень на створення, запис і розповсюдження всіх своїх ідей по всьому світу в будь-який час.

 

Pro Tools | First M-Audio Edition включає необмежені шини, Elastic Time і Elastic Pitch, Offline Bounce і 1 ГБ безкоштовного хмарного сховища для спільної роботи або доступу до ваших проектів з будь-якого комп'ютера, де б він не був підключений до Інтернету, а також сумісність з AIR Music Tech Virtual Instruments.

 

Цей воістину дивовижний програмний пакет для запису створений для того, щоб ідеї з вашої уяви втілилися в реальність. Насолоджуйтесь!

 

Xpand! 2

 

Xpand! 2 від AIR Music - це мультитембральна робоча станція, яка пропонує чотири активних звукових слота або партії для кожного патча. Кожна партія має власний MIDI-канал, діапазон нот (зону), мікшування, арпеджіацію, модуляцію і налаштування ефектів - відмінний метод для створення окремих партій. Об'єднання чотирьох партій разом для створення одного дивовижного патча - ось де Xpand! 2 розкриває свою справжню силу. Використовуючи все, від хвильових таблиць і FM-синтезу до відтворення семплів, команда досвідчених звукорежисерів Air Music Tech ретельно створила тисячі готових до використання патчів Xpand! 2.

 

По-перше, це промисловий стандарт програмного забезпечення для запису, і тепер він включений в комплект до Axiom AIR Mini 32. Це дивовижне програмне забезпечення для запису звуку допомагає надихнути будь-якого артиста, який подорожує, музиканта або автора пісень на створення, запис і розповсюдження всіх своїх ідей по всьому світу в будь-який час.

 

Pro Tools First пропонує необмежену кількість шин, Elastic Time, Elastic Pitch, Offline Bounce і 1 ГБ безкоштовного хмарного сховища для спільної роботи або доступу до ваших проектів з будь-якого комп'ютера, де б він не був підключений до Інтернету. Цей воістину дивовижний програмний пакет для запису створений для того, щоб вивести ідеї з вашої уяви і втілити їх в світ!

 

 

Основні особливості:

  • 32 міні-клавіші, чутливих до швидкості натискання
  • Вибрані криві velocity відповідають будь-якому стилю гри
  • Кнопки зміни висоти тону і модуляції додають виразності
  • Кнопки октави вгору і вниз для розширеного діапазону клавіатури
  • Ручка регулювання гучності забезпечує плавне керування
  • Кнопка сустейна розширює можливості перфомансу
  • Кнопка режиму редагування забезпечує доступ до розширених функцій
  • Живлення і передача даних по USB забезпечують зручність роботи з одним кабелем
  • Включає Pro Tools | First M-Audio Edition для запису/DAW
  • Включає мультитембральну робочу станцію AIR Music Tech Xpand! 2 all-in-one




38599

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.