Cambridge Audio EVO 150 багатофункціональний музичний програвач
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cambridge Audio EVO 150 багатофункціональний музичний програвач

129 149 грн. (з податком) 129 149 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

EVO 150 від Cambridge Audio - це багатофункціональний музичний програвач з чудовим дизайном, який надає доступ до всієї музики світу.

Цей продукт поєднує в собі непідвладний часу дизайн, сучасні технології, можливості потокової передачі музики та неймовірну якість звуку в одному компактному корпусі. Щоб почати прослуховувати музику, вам необхідно лише під'єднати динаміки.

Естетика та мінімалізм

Дизайн EVO150 відрізняється елегантним мінімалізмом та позачасовою естетикою. EVO має красиві бокові панелі з горіхового дерева, які доповнюють чорний корпус з анодованого алюмінію. EVO також поставляється з формованими чорними боковими панелями, виготовленими з Richlite, нового іноваційного матеріалу, зробленого переважно з переробленого паперу. Ви можете замінити бокову панель на ваш смак або у відповідності до стилістики кімнати.

Hi-Fi звук

В EVO 150 використовується революційний підсилювач Hypex NCore класу D, потужністю 150 Вт на канал. Цей підсилювач надає EVO перевагу в чіткості, високому дозволі та відвертої музичності.

Потокова платформа StreamMagic

Вбудована фірмова платформа потокової передачі музики StreamMagic дозволить відчути не тільки зручність потокової передачі музики, але й її чудове звучання. EVO підтримує багато сервісів, такі як TIDAL, Spotify, Apple AirPlay 2, Chromecast, Qobuz. Ви можете слухати музичні файли практично будь-якого формату, в тому числі MQA. Доступний Roon Ready. Для зручності прослуховування музики та керування своїми бібліотеками зі смартфона, планшета або ноутбука є безкоштовний додаток StreamMagic. Простота та легкість керування за допомогою додатку, Bluetooth або вбудований сервіс. Велдикий кольоровий дисплей покаже вам обкладинку альбому, який ви слухаєте.

Гнучкість підключення

На борту EVO є широкий вибір роз'ємів, які дозволять вам розширити вашу систему. Наприклад, ви можете підключити програвач вінілу, CD-програвач або телевізор, під'єднати навушники. Незалежно від джерела, EVO надасть вам найкращий звук.

Характеристики та особливості:

- підсилювач класу D Hypex Ncore
- ЦАП ESS Sabre ES9018K2M

- фонокоректор
- аудіоформати: MQA, ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x256), WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC+, OGG Vorbis
- Roon Ready
- Airplay 2
- TIDAL Connect, Spotify Connect & Qobuz built-in
- Chromecast built-in, Internet Radio
- Bluetooth aptX HD in/out
- 3,5 мм вихід для навушників, вихід для сабвуфера
- 2 x ццифрових входи, TV ARC, 1 x аналоговий, MM Phono, USB
- Optional CD Unit
- великий 6.8" РК-дисплей
- 305х305х90 мм
- вага 5,3 кг

C11225

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.