Arylic S50 Pro + Wireless Stereo Preamplifier
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arylic S50 Pro + Wireless Stereo Preamplifier

14 639 грн. (з податком) 14 639 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Стереопідсилювач S50 Pro+ — це високоякісний попередній підсилювач, який може додати до аудіосистеми бездротові можливості (Wi-Fi, Airplay, Spotify Connect і Aptx HD Bluetooth 5.0).

Стереоприймач S50 Pro+ оснащений високоякісним ЦАП ESS Sabre 9023 і Aptx HD Bluetooth 5.0, щоб подарувати вам безпрецедентне слухове свято.

Насичений інтерфейс сумісний з більшістю аудіопристроїв. Додайте аудіоприймач S50 Pro+ до всіх своїх кімнат і насолоджуйтесь аудіосистемою преміум-класу для всього будинку!


Аудіосистема Multiroom:

Комбінуйте будь-яку комбінацію потокових пристроїв Arylic, щоб створити спеціальну мультирум-систему та відтворювати ту саму музику в усьому домі, надсилати різні джерела в кожну кімнату одночасно або створювати власні зони для мультирумів...Усі вони кероуються через додаток 4stream.

Надзвичайна якість звуку:

S50 Pro+ використовує відомий ЦАП ESS Sabre 9023 і підтримує aptX HD Bluetooth 5.0. Насолоджуйтеся високоякісним звуком від високопродуктивного обладнання за допомогою домашньої стереосистеми.


Чудовий звук, що транслюється безпосередньо від ваших улюблених провайдерів:

Spotify, Amazon Music, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster, TuneIn, Інтернет-радіо, iHeart Radio, QQ Music, QQ FM.

Стереоресивер S50 Pro+ підключається безпосередньо до онлайн-провайдерів потокового передавання для відтворення високоякісного аудіо, уникаючи вузьких місць і стиснення Bluetooth.

Різноманітність інтерфейсів:

Лінійний стереовхід RCA, оптичний вхід, USB-хост, порт RJ45 Lan (Ethernet), лінійний стереовихід RCA, оптичний вихід, коаксіальний вихід, тригерний вихід 12 В, вихід для динаміка (в комплекті 4-дротовий роз’єм Phoenix), сабвуфер, WiFi і Bluetooth 5.0 із підтримкою aptX HD.

Потужний додаток 4stream:

Виберіть джерело музики та керуйте відтворенням, установіть еквалайзер, керуйте відтворенням у кількох кімнатах/незалежним відтворенням, керуйте списками відтворення, керуйте будильником, налаштуваннями Wi-Fi, оновлюйте прошивку тощо...

Комплектація:

Аудіоприймач S50 Pro+ WiFi, посібник користувача, пульт дистанційного керування, адаптер живлення постійного струму 12 В 1 А, зовнішні антени (Bluetooth і WiFi), кабель 2-1 RCA, кабель 2-2 RCA.

S50PROPLUS

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.