Arylic A30+ Міні стерео мультірум підсилювач
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arylic A30+ Міні стерео мультірум підсилювач

8 939 грн. (з податком) 8 939 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

A30 + - це підсилювач з можливістю бездротової потокової передачі Wi-Fi, Airplay, Bluetooth 5.0 і Spotify Connect. Підключившись до домашньої стереосистеми, ви можете транслювати онлайн-музику, онлайн-радіо, аудіокнигу або інше джерело звуку по бездротовій мережі.
Компактний дизайн A30 + не займе багато місця у вашому будинку. Навіть з невеликим розміром A30 + може задовольнити ваші повсякденні потреби, наприклад, відтворення музики в спальні, ванній або майстерні.
Незалежно від того, чи любите ви поп, джаз або електронну музику з важкими басами, підсилювач A30 + підтримує інструмент налаштування DSP ACPWorkbench, який дозволяє вам налаштовувати різні еквалайзери для лівого і правого каналу і інші функції звукових ефектів.
Ви можете легко управляти стереосистемою у всьому будинку за допомогою безкоштовного додатку 4stream. Керуйте усіма своїми пристроями, щоб синхронізувати одну і ту ж музику або одночасно відтворювати різні джерела звуку.

Проста настройка з конфігурацією BLE WiFi, яка займає всього 30 секунд для завершення першого підключення до мережі. Можливість управління через додаток або дистанційне керування, навіть новачок в бездротовому аудіо може без проблем налаштувати.

На відміну від попередньої моделі A30, A30 + отримав зовнішні антени Wi-Fi і Bluetooth, які покращують дальність і силу сигналу.
Підтримуються безліч музичних сервісів: Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer, Qobuz, Інтернет-радіо, iheart Radio, Napster і т. Д. Крім онлайн-музики, ви також можете відтворювати локальну музику за допомогою NAS, USB-накопичувача, де ви роками збирали свої улюблені пісні.

Особливості:

- потужність 2 X 35Вт @ 4Ом, 2 X 18Вт @ 8Ом
- підтримка потокової передачі музики 24 біт / 192 кГц
- онлайн сервіси: Spotify, Deezer, Tidal, Qobuz, iHeartRadio, TuneIn, Napster і ін.
- сумісність з Airplay, Spotify Connect, Qplay, DLNA, протокол UPnP
- безкоштовний додаток 4STREAM
- Bluetooth 5.0, Wi-Fi
- повнофункціональний ПДУ
- формати: FLAC / MP3 / AAC / AAC + / ALAC / APE / WAV
- USB, 3,5 мм
- габарити: 131,8 х 85,5 х 27 мм
- вага 0,35 кг

A30WFSMAMPlus

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.