Cambridge Audio CXN v2 Network Player Lunar Grey
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cambridge Audio CXN v2 Network Player Lunar Grey

51 659 грн. (з податком) 51 659 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Насолоджуйтеся музикою по-своєму. Неодноразово нагороджений CXN v2, виконаний у кольорі Lunar Grey, щоб відповідати іншій частині серії CX Series 2, дозволяє відтворювати декфілька типів аудіофайлів з декількох джерел.

Якість без компромісів

Цифровий звук зручний, проте часто його використання стикається з певними компромісами. CXN v2 забезпечить вам не тільки легкий доступ до цифрового аудіо, але й високу якість звуку.

Музика світу доступна різними способами

CXN v2 підтримує Spotify Connect, Apple AirPlay 2, Qobuz і Tidal, які пропонують контент світового рівня, є вбудований Chromecast для спрощення задачі. Roon Ready в CXN v2 розширює можливості просмотру вашого NAS та UPnP аудіо. Додайте цифрові оптичні та коаксиальні входи, асинхронний USB-роз'єм, aptX Bluetooth (через адаптер) і інтернет-радіо, і CXN v2 принесе музику планети у ваш дім.

Точність відтворення

CXN v2 оздоблений двома цифроаналоговими перетворювачами Wolfson WM8740. Шляхом масштабування будь-якої аудіоінформації до стиснутої інформації 24 біт/384 кГц з використанням унікальної технології Cambridge Audio ATF2 музика передається з теплотою та глибиною, всіма нюансами та єдністю, які не асоціюються з цифровим звуком. З CXN v2 ви не тільки отримаєте потрібну музику, а й сповна маєте насолодитися точністю відтворення.

Сила у ваших руках

CXN v2 має величезну обчислювальну потужність, абсолютно не схожу на будь-якого номінального конкурента. Відома платформа Stream Magic компанії Cambridge Audio забезпечує плавне та стабільне прослуховування з будь-якого джерела, а її готова до роботи сумісність з MPEG-DASH і HLS означає, що прямі трансяції однаково узгоджені та однаково високої якості.

Простота керування

Взаємодія з CXN v2 не може бути простіше та приємніше. Спеціальний додаток Cambridge Audio Stream Magic забезпечує пряме, стабільне, інтуїтивно зрозуміле керування всіма підключеними джерелами. Ви можете складати списки відтворення, встановлювати пресети або продивлятися альбоми зручно та з комфортом. А великий та кольоровий дисплей на передній панелі буде відображати ваші команди або обкладинки альбомів з музикою, яка вам подобається.

Особливості:

- Два ЦАП Wolfson WM8740 забезпечують чудову якість звуку
- 2-ге покоління ATF2 з підвищенням частоти дискретизації до 24 біт / 384 кГц
- Дистанційне керування за допомогою пульта ДК
- різноманітні варіанти підключення: USB, коаксиальний,TOSLINK, XLR, RCA.
- Вбудовані AirPlay 2 і Chromecast
- Вбудовані Spotify Connect, TIDAL і Qobuz
- Високоякісна стримінгова передача інтернет-радіо завдяки підтримці MPEG-DASH
- Керування за допомогою додатку StreamMagic для iOS та Android
- Roon Ready (Потрібна підписка Roon)

До комплекту входить: CXN v2, кабель живлення, 3 батарейки AAA, пульт дистанційного керування, кабель шини керування, адаптер Wi-Fi

C11137K

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.