DUNLOP BL109P.60 FRANK KOZIK PLAYER'S PACK 0.60 Медиаторы
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ortofon STYLUS DigiTrack

319 грн. (з податком) 319 грн. (без податку)
check на складе

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Дуже велика жорсткість завдяки додатково посиленої тонарм Характеристики моделі DJ S представляє собою зміцнений варіант звукознімача з сучасної блакитний нейлонової маси. Він оснащений тонкою голкою зі сферичною заточуванням і чудово врівноваженим тонармом спеціальної конструкції.

Цей звукознімач володіє не тільки надійним триманням доріжки, але і здатністю протистояти будь-яким механічним впливам, забезпечуючи ді-джея настільки необхідною точністю звуковідтворення. Крім того, під час його роботи звукова доріжка дуже мало зношується - Велика перевага для вельми зайнятого своєю справою ді-джея. DJ S безумовно гарне співвідношення ціна!
Крім забезпечення хорошого звучання професійний звукознімач для грамплатівок повинен бути дуже міцним, і звукознімачі Ortofon дійсно задовольняють цій вимозі.
S & B і живе художнє відтворення звуку обумовлюють значне механічне напруження в тонарма і його гумовою опорі. Тому звукосниматели Ortofon укомплектовані тонарма, виготовленими з алюмінієвої трубки зі збільшеною товщиною стінки. Блакитні звукосниматели DJ навіть мають телескопічний тонарм спеціальної конструкції, що складається з двох трубок, причому діаметр трубки був збільшений на 0,7 - 0,8 мм. Завдяки цьому було досягнуто виключно висока жорсткість тонарма без спотворення амплітудно-частотної характеристики (АЧХ) сигналу і, як наслідок, така характерна для Ortofon точність відтворення звуку.
Щоб ще більше підвищити стійкість звукознімача до непередбачуваних механічних впливів, наприклад, при падінні на диск програвача, різких поштовхах пальцями і т.д., конструктори компанії збільшили жорсткість підвіски тонарма в осьовому напрямку.

20131

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.