NUX JTC Drum & Loop PRO (NDL-5)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NUX JTC Drum & Loop PRO (NDL-5)

5 945 грн. (з податком) 5 945 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

JTC Pro - це вдосконалена педаль драм-н-лупа зі спрощеним управлінням, вбудована в педаль-педаль з подвійним перемикачем, що забезпечує 6 годин запису та пам'ять на 256 луп-треків. Якість запису звуку 24-бітове з частотою дискретизації 44,1 кГц. Повнофункціональною секцією вбудованої драм-машини можна керувати на льоту, натискаючи темп і вбиваючи збивки на вимогу за допомогою двох перемикачів ножів. Інтерфейс USB для оновлення прошивки і може навіть завантажувати попередньо записані аудіофайли для використання як фонових доріжок. Обираються режими відтворення та параметри виведення роблять цю педаль незамінним інструментом акомпанементу для виконавців соло та дуетів. 6-годин запису на 256 доріжок для лупів та доріжок 2 режими запуску, 3 режими зупинки Режим одноразового відтворення мінусівок Повнофункціональна драм-машина з керуванням у реальному часі Потрібен адаптер живлення 9 В постійного струму (наприклад, 173.290UK) Технічні характеристики: Підключення живлення Гніздо DC5521, негативний центр Частота дискретизації 24-біт 44,1 кГц Ком порт ПК Мікро USB Входи Гітарний роз'єм 6,3 мм та дод. перемикач 6,3 мм роз'єм Виходи Гніздо L+R 6,3 мм (або підсилювач + мікшер) Місткість склада6 годин аудіо (256 спогадів) Розміри115 х 105 х 58 мм Маса 445г
86124
Характеристики
Тип
Педаль ефектів

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.