PRS MT 15 HEAD MARK TREMONTI ламповий гітарний підсилювач
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PRS MT 15 HEAD MARK TREMONTI ламповий гітарний підсилювач

34 199 грн. (з податком) 34 199 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Малюк-здоровань

«Ми знали, що хочемо зробити малопотужний підсилювач. Завдання полягало в тому, щоб зібрати в маленькій коробочці багато звуку і функціоналу. У підсумку всі у захваті від того, як все вийшло. Буде здорово просто дістати його з коробки, встановити все на 12 і отримати відмінний звук ». - Марк Тремонті

 

 

MT 15 - це серйозний двоканальний підсилювач зі збалансованою агресією і артикуляцією. З оновленим підсилювачем з лампами JJ 5881, MT 15 пробиває вище свого вагового класу з великим, яскравим звуком, так що ви можете зануритися у важкі ритми, але також отримати співочі лід тони з одного підсилювача. У цьому підсилювачі є все, що вам потрібно, будь то запис, практика або гра вдома.

 

 

Дизайн MT 15 базувався на важкій музиці, але, в підсумку, він може багато чого запропонувати музикантам абсолютно всіх жанрів. Як і в підсилювачі PRS Archon, в MT 15 перед Майстер гучністю є п'ять каскадів підсилення, що забезпечують повноцінний і розкішний дисторшн. Гейн канал отримує великий об'ємний звук з масивними щільними низами, але він ніколи не втрачає артикулированної чіткості нот або чудового лід звуку. Чистий канал яскравий і дзвінкий, хороший для гри акордами і пальцями - як медіатором так і без нього. Чистий канал також має буст пуш/пул перемикач, який додає трохи овердрайву для олд скул кранчу. Незалежно від того, який тон ви набираєте, MT 15 залишається збалансованим по всьому спектру з приємним, гладким звуком, який не відкусить вам голову.

 

 

Додаткові функції включають петлю ефектів і регулятори струмів зміщення (bias), які доступні на задній панелі для полегшення обслуговування. Незважаючи на свої 15 Вт, MT 15 звучить більше як 50-ватник, тому перемикач половинної потужності, який доводить MT до вихідних 7 Вт, є довгоочікуваним доповненням. У підсумку, кількість функцій, величезний звук і груба потужність роблять MT 15 вражаючим малюком-здорованем.

 

 

MT 15 - перший підписаний підсилювач Марка Тремонті.





36248
Характеристики
Гарантія
12 місяців (3 місяці на вакуумні лампи)
Виробництво
США
Комплектація
Підсилювач, футсвіч, накидка
Потужність
15 Вт/7 Вт
Вага
8 кг
8 кг
Розміри
355 x 203 x 184 мм

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.