KALA MAKALA CONCERT UKULELE Укулеле
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KALA MAKALA CONCERT UKULELE Укулеле

Укулеле, 4 струны, размер – концерт, дека – махагони, гриф – махагони/орех, цвет – натуральный.
2 880 грн. (з податком) 2 880 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості укулеле KALA MAKALA CONCERT UKULELE: 18 латунних ладів; Дека та гриф — махагоні; Накладка та бридж — палісандр; Сатинове покриття; Кілки з редуктором.

KALA MAKALA CONCERT UKULELE — це приголомшливе укулеле серії Kala Makala. Якщо ви думаєте про свій перший інструмент, зверніть увагу на цю модель. Адже ви не хочете жертвувати якістю? Серія Kala Makala надає чудове звучання та ігрові можливості. MAKALA CONCERT UKULELE володіє палісандровими накладкою та бриджем, а також грифом із махагоні. Інструмент має 18 латунних ладів і чудово підходить для новачків. 

Якісна конструкція
Якщо замислитися про те, як добре зібране укулеле KALA MAKALA CONCERT UKULELE, виявиться багато переваг. Дека з махагоні створює вражаючий резонанс, який суперечить компактним розмірам інструменту. Литі кілки з редуктором забезпечують стабільний стрій. Крім того, ви отримаєте чудові сустейн і передачу вібрації завдяки високоякісним верхньому та нижньому поріжкам GraphTech з нубону.

Культовий звук укулеле
Коли ви уявляєте собі звучання укулеле, швидше за все, ви думаєте про укулеле розміру концерт. Його тональність чудово поєднується з легким і повітряним сопрано та повнішим і потужнішим тенором. Багато співаків/сонґрайтерів вважають, що звук деки типу концерт відмінно підходить для вокалу, тому що він доповнює мелодію голосу, а не бореться за той самий звуковий простір.

231423

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.