WARM AUDIO WA-2A Компресор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARM AUDIO WA-2A Компресор

Компрессор, ламповый, оптический, 1 канал, лимитер, входы: 1 x XLR, 1 x 1/4", выходы: 1 x XLR, 1 x 1/4", цвет - черно-серебристый.
38 000 грн. (з податком) 38 000 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

WARM AUDIO WA-2A — це високовольтний, оптичний компресор класу А, який використовує перетворювачі CineMag USA, 4 вакуумні лампи преміум-класу та легендарні модулятори Kenetek opto-cell, визнані найкращими в світі багатьма музикантами.

Хоча в останні роки цифрові технології та софт досягли значних успіхів, у компанії Warm Audio як і раніше вірять, що ніщо не зрівняється з артикуляцією, глибиною, реалізмом і відгуком аналогового приладу хорошою збірки. Коли ви чуєте чіткі баси та деталізовані верхи якісного аналогового пристрою, різниця просто вражаюча. Більша частина бутикового аналогового обладнання недоступна для багатьох музикантів через свою ціну. Місія компанії Warm Audio полягає в тому, щоб змінити це та познайомити якомога більше людей з процесом запису та мікшуванням за допомогою справжнього, спеціалізованого обладнання.

Жоден плагін або компресор іншого типу не зрівняється з теплотою, нейтралізацією та плавністю класичного оптичного компресора '2A. Протягом десятиліть прославлена ​​схема '2A стала улюбленим девайсом для забезпечення бездоганної обробки вокалу, бас-гітари та інших інструментів, а також програмного матеріалу.

Випуск WA-2A був би безглуздим, якби він не був доступним. З моменту свого створення компанія Warm Audio прагнула надати безпрецедентну якість звучання більшій кількості людей, ніж будь-коли раніше. Ця філософія лежить в основі всієї роботи компанії та кожного продукту, що випускається.

WARM AUDIO WA-2A працює на 4 лампах: 2 x 12AX7, 1 x 12BH7, 1 x 6aq5 (або 6P1J). Компресор використовує брендові лампи Tung-Sol і Electro-Harmonix в сигнальному тракті, тому він звучить «відкрито» й об'ємно. Всі 4 лампи поміщені в лампові патрони для легкого вилучення та заміни.

230116

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.