Ortofon cartridge QUINTET BLUE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ortofon cartridge QUINTET BLUE

23 159 грн. (з податком) 23 159 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Кожна модель має свій колір (згідно з назвою), характер звукової подачі і відповідає високим стандартам компанії Ortofon, мета якої полягає в забезпеченні максимально точного звучання без фарбування.

Синій корпус MC-картриджа Ortofon Quintet Blue виконаний з міцного матеріалу АБС (ABS), який представляє собою термопласт на основі акрилонітрилу, бутадієну і стиролу. АБСпластік відрізняється легкою вагою і стійкістю до подряпин. Його також зручно використовувати для лиття під тиском. Корпус має алюмінієву раму з різьбовими отворами під гвинти для кріплення до Шеллу тонарма.

Компанія Ortofon позиціонує дану модель як відмінно збалансований картридж, який забезпечує більш рівне відтворення в порівнянні з головкою звукознімача Quintet Red і в той же час володіє більш поміркованою динамікою, ніж, наприклад, модель Quintet Bronze.

У Ortofon Quintet Blue використовується алюмінієвий голкотримач і алмазна голка з еліптичним профілем. Для отримання необхідного рівня вихідного сигналу в конструкції задіяні потужні магніти, виконані з рідкоземельного металу (неодим). Внутрішній імпеданс становить всього 7 Ом, а це значить, що дана модель є менш чутливою до навантаження і тому сумісна з великою кількістю попередніх підсилювачів і підвищувальних трансформаторів. Для намотування котушки застосовується високоякісний провід, виконаний з очищеної безкисневої міді (99.99%).

Прямі кути і лінії корпусу, виріз в передній частині, що відкриває доступ до голкотримачі, а також велику відстань між поверхнею вінілового диску і нижньою частиною головки звукознімача сприяють швидкої і зручної налаштування Ortofon Quintet Blue.

Модель має вихідну напругу в 0,5 мВ і здатна точно відстежувати доріжку вінілової платівки.
Показник поділу каналів знаходиться на досить високому рівні, а оптимальна притискна сила становить 2,3 м Для максимального розкриття потенціалу картриджа рекомендується використовувати фонокоректори з опором навантаження, що перевищує 20 Ом.
Голівка звукознімача Ortofon Quintet Blue демонструє глибокий, відкритий, детальний, динамічний і ритмічний саунд просто величезного розміру, артикульованих басом і широкої сценою. Модель чудово справляється з будь-якими музичними жанрами.

1315042

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.