WARM AUDIO Pro-TS-5' Кабель інструментальний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARM AUDIO Pro-TS-5' Кабель інструментальний

Кабель инструментальный, профессиональной серии, разъемы 6.3 см джек TS – 6.3 см джек TS, длина 1.5 метра, цвет черный
680 грн. (з податком) 680 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості інструментального кабелю WARM AUDIO Pro-TS-5': Роз'єми 6.3 см TS – 6.3 см TS; Матеріал обшивки – гнучкий ПВХ; Провідник – неізольований мідний дріт; Діаметр 24 AWG (0.51 мм); Екранування – неізольовані мідні дроти; Чорний колір і посріблені конектори; Довжина – 1.5 метра.

Кабелі професійного класу від Warm Audio
У Warm Audio завжди ставлять клієнтів у центр уваги при прийнятті рішень. Саме вони є причиною того, що компанія приділяє так багато часу і зусиль для того, щоб продукти, які вони виробляють, звучали приголомшливо, були максимально доступними і надихали на нескінченну творчість.

Warm Audio також серйозно ставиться до мистецтва запису, і завжди шукає способи допомогти виконавцям. Пам'ятаючи про цю місію, бренд уклав партнерство з заснованою у Швейцарії компанією Gotham AG, провідним європейським виробником кабелів преміум-класу, щоб надати кабелі на будь-який смак, і результати перевершили очікування!

Максимально можлива якість
З Warm Cables компанія пропонує максимально можливу якість у досить міцній конструкції з довгостроковою гарантією. Добре відомий як перший постачальник для деяких з елітних виробників кабельної продукції (їхній кабель з трьома сердечниками протягом десятиліть був відомий просто як «кабель Neumann»), Gotham перейшли на сучасний рівень технологій.

Premier Vs. Pro
Warm Audio виробляє дві лінійки – Premier і Professional – щоб запропонувати якомога більшу кількість опцій. В обох використовується ультрасучасні технології Gotham, що забезпечують абсолютно бездоганна якість звуку, ідеальну передачу сигналу і максимальну надійність.

231557

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.