NUX B-6
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NUX B-6

7 092 грн. (з податком) 7 092 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Мікрофон для саксофона. Бездротова система NUX B-6 дозволяє саксофоністу вільно пересуватися, не турбуючись про те, що він відійде занадто далеко від мікрофонної стійки. З радіусом дії 20 метрів, бездротова система NUX B-6 для саксофона може значно підвищити зручність виконання. Звук високої роздільної здатності Коли мова йде про якість звуку, компромісів не існує. NUX B-6 забезпечує професійний звук з високою роздільною здатністю 24 біт/44,1 кГц, а діапазон частотних характеристик становить 20 Гц - 20 кГц. Унікальний патентований мікрофон на гусячій шиї Щоб уникнути небажаного резонансу і клацання клавіш, наші інженери розробили унікальну патентовану амортизаційну конструкцію, яка в поєднанні з індивідуально налаштованим електретним конденсаторним мікрофоном забезпечує найкраще у своєму класі звучання. Гнучкий затискач Передавач NUX B-6 оснащений гнучким, але міцним гумовим затискачем. Він може бути міцно прикріплений до розтруба різних типів саксофонів. 3 спеціальних режими Бездротова система NUX B-6 для саксофонів має три спеціальні режими. Кожен режим має оптимальну криву еквалайзера для сопрано саксофона, альт саксофона і тенор саксофона. Для перемикання між режимами просто натисніть кнопку POWER/SCENE на передавачі. Кейс для зберігання, що заряджається Успадкована від NUX B-5RC, бездротова система NUX B-6 для саксофона також поставляється з кейсом для зберігання, який може заряджати передавач і приймач одночасно, забезпечуючи до 15 годин додаткового часу автономної роботи. Що входить до комплекту? Кейс Storge88*1, мікрофон на гусячій шиї*1, передавач*1, приймач*1, двоконтактний зарядний кабель USB Type-C Технічні характеристики Діапазон робочих частот 2,4 ГГц Якість звуку 24 біт / 44,1 кГц Дальність дії До 20 метрів / 67 футів прямої видимості (залежить від навколишнього середовища) Частотна характеристика 20 Гц - 20 кГц Затримка Менше 4 мс THD+ Шум Менше 0,2% 1 кГц @-10dbFS Автоматичний режим сну Після 10 хвилин бездіяльності Ємність вбудованого акумулятора 3.7V/500mA (передавач і приймач) Ємність батареї корпусу живлення 3000 мАг Термін роботи батареї> 4 години Розміри 153(Д) x 113(Ш) x 55(В) мм Вага 389g

86878
Характеристики
Тип
Радіосистеми

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.