YAMAHA NTX5 (Natural) Класична гітара (NTX5 NAT)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YAMAHA NTX5 (Natural) Класична гітара (NTX5 NAT)

85 431 грн. (з податком) 85 431 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Класичні гітари Yamaha серії NX

Інструменти серії NX вирізняються ергономічною сучасною формою корпусу і фірмовими звукознімачем і преампом Atmosfeel від Yamaha, розробленими для задоволення потреб сучасних виступаючих музикантів. Гітари NX Series залучають як любителів традиційної класичної гітари, що шукають інструмент, який чудово звучить в підключенні, так і для гітаристів, що грають на акустичних і електрогітарах і бажаючих відкрити для себе всю красу звучання нейлонових струн.

Відмінне звучання і неймовірний комфорт при грі

Сучасний дизайн і комфортний профіль грифа моделі NTX5 дозволять музикантам, які зазвичай грають на акустичних (вестерн) та електрогітарах, відкрити для себе чудове звучання нейлону. Цей інструмент приголомшливо звучить в підключенні, оснащений ґудзиками для кріплення ременя та ідеально підійде для виступу на сцені.

Гітари NX серії - яскравий приклад прославленої майстерності Yamaha у створенні комфортних інструментів з чудовим звучанням. Витончений і зручний корпус з вирізом, глибиною всього 80-90 мм, продуманий підбір порід дерева, приваблива кольорова окантовка резонаторного отвору і увага до кожної деталі - гітари NX серії стануть ідеальним вибором для музиканта, який шукає чудову комбінацію стиля і зручності гри.

Зменшена ширина грифа

Вузький гриф з кріпленням в районі 14 лада відчувається в руках як гриф акустичної "вестерн" гітари. Ширина нульового поріжка становить всього 48мм.

Оригінальна система зв'язків деки

У результаті детальних вимірів і безлічі експериментів, в систему зв'язок деки було внесено кілька поліпшень для посилення басового відгуку без шкоди для міцності конструкції. Надалі, ці зміни були доопрацьовані для того, щоб підкреслити переваги конкретних порід дерева і оптимізувати форму корпусу.

Система звукознімачів Atmosfeel

Система звукознімачів Yamaha Atmosfeel забезпечує незрівнянне звучання підключеного інструменту, навіть при низьких рівнях гучності. Підпоріжковий п'єзодатчик з індивідуальним сенсором для кожної струни передає тільки середньочастотний діапазон (таким чином ми позбулися характерного тріску стандартних п'єзодатчиків), в той час як унікальний плоский приймач з особливого синтетичного матеріалу захоплює верхньочастотний діапазон, а внутрішній мікрофон знімає загальний резонанс корпусу, додаючи обсяг і "легкість" до загального звучання.

 

Просте і інтуїтивне управління преампом Atmosfeel дає можливість домішувати звучання мікрофона до попередньо обробленого звучанням звукознімача. Спрощене управління дозволяє гітаристу легко налаштувати бажане звучання - навіть не дивлячись на регулятори.





38039
Характеристики
Бридж
Чорне дерево (Ebony) + Горіх (Walnut)
Гарантія
12 місяців (на електронні та механічні компоненти) + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Гриф
Африканське червоне дерево (African Mahogany)
Мензура
650 мм (25 9/16")
Механика
Позолочені кілки з матово-чорними ручками
Накладка грифа
Чорне дерево (Ebony)
Виробництво
Японія
Колір
Натуральний глянсовий лак - NAT (Natural)
Комплектація
Гітара, жорсткий чохол, анкерний ключ, 2 x AA батареї
Верхня дека
Цілісна європейська ялина (Solid European Spruce)
Струни
Medium (Yamaha S10)
Нижня дека
Цілісний горіх (Solid Walnut)
Обичайка
Цілісний горіх (Solid Walnut)
Звукосниматель центральный
Atmosfeel (Підпоріжковий звукознімач + контактний сенсор + мікрофон)

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.