NUX DM-8
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

NUX DM-8

54 424 грн. (з податком) 54 424 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Цифрова барабанна установка. NUX DM-8 — це наша найновіша барабанна установка з новими інноваційними технологіями, що дає барабанщикам відчуття автентичної акустики та реалістичну виразну гру. DM-8 має міцну систему стійки, яка не тільки міцна, але й чудово виглядає, коли ви активно і потужно граєте! Хай-хет встановлено на власній підставці з датчиком руху, що забезпечує більш реалістичне відчуття на відміну від фіксованої підкладки. Встановлений на рухому стійку Хай-хет можна легко налаштувати під ваш стиль гри, включаючи відкриті/закриті та напіввідкриті режими. 12-дюймовий НЕЗАЛЕЖНИЙ МАЛИЙ БАРАБАН Пед малого барабана DM-8 автентично імітує поведінку справжнього акустичного малого барабана завдяки дизайну обода та корпусу. Потрійна зона дозволяє грати переконливі рим-шоти/і крос-стики, одночасно адаптуючись до потреб більшості ігрових ситуацій від року/фанку/до латини, а крос-стик чудово підходить для балад або боса-нови. У малому барабані використовується новітня технологія триточкового тригера, яка робить звук кожної позиції на головці барабана більш збалансованим. Також в комплект входить дуже стабільна незалежна стійка для малого барабана для найкращої продуктивності. Нещодавно розроблений 10-дюймовий незалежний ударний барабан може повністю підтримувати педаль контрабаса. Нова ударна педаль має подвійну ланцюгову стійку та товщу підошву. Конструкція з подвійним ланцюгом робить обертання бітера більш стабільним, а потовщена базова пластина утримує всю педаль від вільного руху. Новий звуковий модуль DM-8 оснащений інноваційними та привабливими функціями, включаючи групові фейдери, які призначають рівні аудіо для кожного окремого педу. Легко створюйте власні барабанні мікси! Також додається 30 комплектів високоякісних ударних установок із різними стилями. Незалежно від стилю барабана, ви можете отримати від нього звуки, які хочете. Інтуїтивно зрозумілі та потужні функції налаштування звуку дозволяють користувачам вільно редагувати власні набори ударних. Ви можете призначити будь-який звук обідку або голові. Технічні характеристики: 12-дюймовий барабан: 1 10-дюймові барабани Tom: 3 10-дюймовий бас-барабан: 1 12-дюймова тарілка хай-хета: 1 12-дюймові тарілки Crash: 2 14-дюймова тарілка Ride: 1 Крім того, в комплект входять такі аксесуари та функції: Стійка для малого барабана: 1 Стійка для хай-хета: 1 Педаль бас-барабану: 1 Модуль ДМ-8: 1 Метроном Тренер REC (запис) Пісні Bluetooth-з'єднання USB-аудіо Імпорт WAV Груповий фейдер Вихід для навушників Вхідна потужність постійного струму 9 В USB-порт Підтримка USB-диску AUX IN (додатковий вхід) L/Mono R OUTPUT (аудіовихід) MIDI ВИХІД ТРИГЕРНИЙ ВХІД (2 порти)


86852
Характеристики
Тип
Електронні ударні

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.