Ударна установка NUX DM-210
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

NUX DM-210

19 233 грн. (з податком) 19 233 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

NUX DM-210 – це нова ударна установка початкового рівня, повністю оснащена сітчастими педами. Ви можете легко налаштувати ідеальне відчуття для вашого стилю, налаштувавши щільність сітчастих педів. Незалежний пед-бас-барабан спеціально розроблений для DM-210 і дає реалістичне відчуття гри. Педи робочого барабана, томів та тарелів двозонні. Пед бас-барабана та хай-хета однозонні. Ця ударна установка не вимагає багато місця – всього 1,5 квадратних метра! І все! Розмістіть її де завгодно. Ви можете займатися у своїй кімнаті, а потім перемістити установку. Вона неймовірно легка та зручна у транспортуванні. Як новачок у грі на барабанах ви можете не розуміти, що вам потрібно для практики. Не хвилюйтеся. DM-210 має функцію педагога, яка допоможе вам тренувати базові навички гри на барабанах. А якщо набридло практикувати базові навички і ви хочете пограти музику, просто натисніть кнопку "Song" та грайте на барабанах із демонстраційними піснями, які Nux підготували для вас. Також можна використовувати інтерфейс Aux in або Bluetooth для відтворення власних треків. Хочете перевірити, наскільки ви гарні? Просто натисніть REC, щоб записати свій ритм. Технічні характеристики: 1х модуль DM-210 1 х 8" малий барабан 3 х 8" тома 1 х 10" хай-хет 1 х 10" Crash 1 х 10" Ride 1 х хай-хет управління 1 х педаль бочки 1 х бас-барабан Метроном, функція педагога, реверберація, запис, демо пісні, Bluetooth MIDI дані через порт USB Рознімання: роз'єм для навушників, DC-9V, вихід L/MONO R, Aux вхід, USB, вхід Cymbal Trigger Сітчасті педи, двочзонні Маса 25 кг



ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Наявність дисплея
РК-дисплей з технологією TFT
Маса, кг
30
Виходи
2 x 1/4'' Jack TS unbalanced main out, 1 x 1/8''
Поліфонія
108
Тип живлення
9 у пост. струму, 200 мА (мережевий адаптер додається
86119
Характеристики
Тип
Електронні ударні

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.