Електронні ударні YAMAHA FGDP-30
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Електронні ударні YAMAHA FGDP-30

9 792 грн. (з податком) 9 792 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Ідеальний драм пед для гри пальцями

Завдяки надчутливим педам і ергономічній конструкції, що ідеально підходить для гри на барабанах пальцями, FGDP оснащений тон-генератором, внутрішнім динаміком і батареєю, що перезаряджається, що робить його справжнім універсальним інструментом, на якому ви можете грати де завгодно. Нехай ваші пальці задають ритм!

Yamaha FGDP-30

Продумана розкладка та педи для максимальної гри на барабанах пальцями. Від семплів акустичних барабанів, які звучать так, ніби вони перед вами, до потужних електронних звуків, улюблених і створених кращими професійними артистами, що охоплюють широкий спектр жанрів. Yamaha обіцяє безкомпромісну продуктивність.

Yamaha FGDP-30
Оптимізований лейаут

Представляємо унікальне компонування педів, ретельно розроблене для оптимальної гри пальцями з упором на ергономічний комфорт.

З FGDP ви можете вільно призначати тембри на педи відповідно до вашого творчого задуму, але в Yamaha ми рекомендуємо стиль з трьома пальцями. Використовуйте силу свого великого пальця для гри на бас-барабан, покладіться на міцний середній палець для точного управління хай-хетом і дозвольте своєму спритному вказівному пальцю втілити в життя тонкі нюанси і хитромудрі фрази малого барабана.

Вихідне положення дозволяє легко виконувати основні ритми, наприклад, восьмі ноти, використовуючи всього одну руку. Ви можете використовувати іншу руку, щоб грати на інших симетрично розташованих педах, щоб звільнити захоплюючі ритми в стилях 16 ноти або подвійного удару.

Оснащений великою кількістю педів, що ідеально підходять для гри на барабанах пальцями, FGDP дає вам можливість досягти кращих результатів, відрізняючись від звичайних семплерів та MIDI-педів.

Завдяки новітнім педам, розробленим для уловлювання кожного тонкого нюансу, FGDP гарантує, що жодна деталь не залишиться непоміченою. Завдяки потужній комбінації внутрішнього тон-генератора ви можете відтворювати делікатні виконання, що включають примарні ноти, ефектні акценти, полум'я та блискавичні гуркіт. Крім того, педи підтримують функцію Aftertouch, що дозволяє використовувати унікальні прийоми гри на барабанах, такі як приглушення тарілок шляхом тиску на пед, утримуючи його натисканням. З FGDP ваші можливості гри на барабанах безмежні.

Yamaha FGDP-30
 
Експресивна перкусія

Завдяки новітнім педам, розробленим для уловлювання кожного тонкого нюансу, FGDP гарантує, що жодна деталь не залишиться непоміченою. Завдяки потужній комбінації внутрішнього тон-генератора ви можете відтворювати делікатні виконання, що включають ghost ноти, ефектні акценти, флеми та блискавичні роли. Крім того, педи підтримують функцію післяторкання Aftertouch, що дозволяє використовувати унікальні прийоми гри на барабанах, такі як приглушення тарілок шляхом тиску на пед, утримуючи його натисканням. З FGDP ваші можливості гри на барабанах безмежні.

Yamaha FGDP-30

Приголомшливе звучання барабанів

FGDP - це потужний інструмент, що поєднує в собі різноманітний вибір семплів, взятих з улюблених акустичних барабанів, які віддають перевагу професійним барабанщикам. Пориньте у світ природних, яскравих та глибоко виразних звуків, створених провідними барабанщиками для досконалості гри на барабанах за допомогою пальців. Окрім того, насолоджуйтеся безліччю електронних звуків, підібраних провідними артистами, що ідеально підходять для любителів клубної музики. Більше того, з FGDP у вас є свобода створити свій власний персоналізований комплект, вибираючи з приголомшливого набору з 1212 звуків. Налаштовуйте та покращуйте характер кожного барабана за допомогою налаштування, згасання та застосування ефектів, надаючи вам безпрецедентну універсальність у цьому всеосяжному музичному арсеналі.
 

Yamaha FGDP-30
Акумулятор, що перезаряджається

FGDP оснащений літій-іонним акумулятором, що дозволяє грати на ньому будь-де. Просто зарядіть FGDP за допомогою адаптера живлення USB і насолоджуйтесь нескінченною мобільністю!

Yamaha FGDP-30
Вбудований динамік

FGDP оснащений спеціально розробленим та налаштованим динаміком та корпусом, що забезпечують потужний звук, незважаючи на свої компактні розміри. Крім того, ви маєте можливість підключити навушники або зовнішню акустичну систему для універсального виведення звуку.

Yamaha FGDP-30
Вбудований метроном

FGDP має вбудований клік із сімома легко чутними звуками, які можна вибрати під час виступу. За допомогою функції Tap Tempo просто торкніться педів, щоб FGDP визначив темп, усуваючи необхідність вручну визначати BPM.

Yamaha FGDP-30
USB to Host

Підключіть FGDP до комп'ютера або смарт-пристрою для безперешкодної передачі та прийому MIDI- та аудіоданих. Відкрийте світ можливостей від запуску програмних джерел звуку до запису вашого виступу в DAW. Дайте волю своїй творчості, легко складаючи власні треки.

Rec'n'Share
Rec'n'Share

Застосунок Yamaha Rec'n'Share дозволяє легко підключити FGDP до інтелектуального пристрою для запису високоякісних відео з винятковою якістю звуку. Діліться своїми відео в соціальних мережах, не вдаючись до використання додаткового обладнання для запису чи розповсюдження. Насолоджуйтесь плавним процесом запису та обміну.

AUX вхід

Підключіть FGDP до пристрою відтворення звуку через вхід AUX та пориньте у гру під улюблені мінусівки.

41021
Характеристики
Гарантія
12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Виробництво
Китай
Комплектація
Пед, USB кабель, посібник користувача
Ефекти
Reverb: 11, Chorus: 10, Variation: 23, Speaker EQ: 5
Живлення
Вбудований акумулятор 1400 мАг, зарядка від USB power adaptor 5 В/1.5 A+ (не входить в комплект)
Інтерфейси
USB TO HOST (Micro B)
Тембри
1212 (39 наборів ударних)
Поліфонія
64 ноти
Тон-генератор
AWM2
Акустика
2.5 Вт, 4см динамік
Метроном
30 - 300 BPM, Tap Tempo
Вага
1 кг
1 кг
Розміри
223 x 49 x 195 мм

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.