MARSHALL MX412AR Гітарний кабінет
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MARSHALL MX412AR Гітарний кабінет

Гитарный кабинет, 4х12, спикеры Celestion G12E-60, мощность – 240 Вт, цвет черный
16 600 грн. (з податком) 16 600 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості гітарного кабінету MARSHALL MX412AR: Кабінет, озвучений для підсилювачів у форматі «голова» DSL100HR; Чотири 12-дюймові спікери Celestion G12E-60 видають потужний британський саунд з відкритими клінами, брутальним кранчем і співучими верхами; Надає теплу середину, кранчову верхню середину та м'які верхи; Кутова перегородка спікера забезпечує максимальну проєкцію звуку; Підходить для будь-якого стилю музики та розкриває тільки найкраще у вашому підсилювачі; Прикрашений культовим логотипом Marshall.

Гітарний кабінет MARSHALL MX412AR — це відмінне доповнення до вашого підсилювача у форматі «голова» DSL100HR. Він оснащений чотирма 12-дюймовими спікерами Celestion G12E-60, які видають потужний британський саунд з відкритими клінами, брутальним кранчем і співучими верхами. Крім того, кутова перегородка спікера забезпечує максимальну проєкцію звуку. Підключіть його, і ви отримаєте повні баси, ніжну середину та дзвінкі верхи. Незалежно від стилю вашої музики MX412AR продемонструє тільки найкраще у вашому підсилювачі. Доповнений культовим логотипом Marshall, цей кабінет буде відмінним розширенням можливостей лінійки DSL.

Celestion G12E-60 — це класичний Celestion з епічною потужністю
Celestion G12E-60 надає класичний британський тон з достатньою потужністю для сучасних підсилювачів. У 1960-х оригінальні спікери Celestion Greenback допомогли оформити цілі покоління звучання гітар і стали основою сучасної музики. Завдяки теплоті і характерному гарчанню, G12E-60 передає сутність британського гітарного звуку з хрипкими басами, які доповнюють теплу середину, кранчову верхню середину та м'які верхи. Якщо ви шукаєте визначальний саунд Celestion, сміливо вибирайте MARSHALL MX412AR.

229152

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.