MARSHALL MX212AR Гітарний кабінет
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MARSHALL MX212AR Гітарний кабінет

Гитарный кабинет, вертикальный, 160 Ватт, 2х12, спикеры Celestion Seventy 80, 8 Ом, цвет черный
12 160 грн. (з податком) 12 160 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості гітарного кабінету MARSHALL MX212AR: Кабінет, озвучений для підсилювачів у форматі «голова» DSL20HR; Два 12-дюймові спікери Celestion Seventy 80 видають потужний британський саунд із сильною серединою та панчовими верхами; Надає глибокі баси, плавну середину, яскраві верхи й епічну потужність; Кутова перегородка спікера забезпечує максимальну проєкцію звуку; Підходить для будь-якого стилю музики та розкриває тільки найкраще у вашому підсилювачі; Прикрашений культовим логотипом Marshall.

Гітарний кабінет MARSHALL MX212AR — це відмінне доповнення до вашого підсилювача у форматі «голова» DSL20HR. Він оснащений двома 12-дюймовими спікерами Celestion Seventy 80, які видають потужний британський саунд із сильною серединою та панчовими верхами. Крім того, кутова перегородка спікера забезпечує максимальну проєкцію звуку. Підключіть його, і ви отримаєте глибокі баси, плавну середину, яскраві верхи й епічну потужність. Незалежно від стилю вашої музики MX212AR продемонструє тільки найкраще у вашому підсилювачі. Доповнений культовим логотипом Marshall, цей кабінет буде відмінним розширенням можливостей лінійки DSL.

Celestion Seventy 80 — це сучасний Celestion з епічною потужністю
Celestion Seventy 80 надає сучасний британський тон зі сміливою серединою та панчовими верхами. Celestion — це основа сучасної музики. Починаючи з 1960-х, він допоміг визначити цілі покоління звучання гітар. Seventy 80 доводить саунд класичного оригінального керамічного спікера G12M Greenback від Celestion до максимуму. Завдяки об'ємним басам, агресивній середині, чітким верхам і надійному регулюванню гучності, цей спікер звучить приголомшливо в будь-якому музичному стилі. Якщо ви шукаєте сучасний гітарний кабінет з британським вайбом, сміливо вибирайте MARSHALL MX112R.

231343

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.