PRS 1x12" Open Back Cabinet - Stealth кабінет гітарний (SK112--OVT_SP---)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ortofon cartridge STYLUS 2M RED

19 204 грн. (з податком) 19 204 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Звукознімач з рухомим магнітом Ortofon 2M-Red випускається в оновленій серії головок фірми, моделі в якій розрізняються кольором корпусу. А сама назва 2M якраз і позначає тип звукознімача - MM. У розробці цих моделей брало участь данське бюро Møller Jensen Design, також відповідальна за дизайн топових голівок MC Jubilee і Kontrapunkt.

У конструкції цих звукознімачів використовується фірмова розробка компанії, - магніти з розділеним полюсними наконечниками. Це забезпечує для Ortofon 2M-Red таку ж плоску амплітудно-частотну характеристику, як і у більш дорогих моделей MC-типу.

Голівка має еліптичну голку з прецизійної заточкою, що забезпечує точний трекінг, прекрасну деталізацію звуку і мінімальний знос пластинки при прослуховуванні музики. Ortofon 2M-Red розвиває на виході аудіосигнал амплітудою до 5,5 мВ, що забезпечує хорошу сумісність з фонокоректорами різних типів. Діапазон притискної сили для даної моделі знаходиться в діапазоні від 1,6 до 2 грам, а його рекомендоване значення складає 1,8 грама. Кут трекінгу в 20 градусів є типовим значенням для більшості тонарма, що спрощує настройку головки. Всі електричні параметри звукознімача знаходяться в межах стандартних значень, тому в більшості випадків настройка вхідного імпедансу Фонокоректори не буде потрібно.

Вага голівки, корпус якої виконаний з якісного антирезонансного напівпрозорого пластика, становить 7,2 грама, а значення динамічної податливості становить 20 мкм / мН. Ortofon 2M-Red забезпечує дуже насичений і динамічний звук, і відмінно підходить для прослуховування сучасної електронної музики. Розширений частотний діапазон і мінімальний рівень власних шумів і спотворень перетворює прослуховування вінілових платівок за допомогою Ortofon 2M-Red в справжнє задоволення. Цей звукознімач є чудовим прикладом сучасного картриджа, який можна з успіхом використовувати на багатьох моделях вертушок середнього класу.

40001
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Китай
Вага
16 кг
16 кг
Розміри
60.96 х 26.67 х 45.72 см

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.