SYNERGY VAI SIGNATURE PRE-AMP MODULE ламповий преамп модуль
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SYNERGY VAI SIGNATURE PRE-AMP MODULE ламповий преамп модуль

18 018 грн. (з податком) 18 018 грн. (без податку)
check уточняйте

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

VAI SIGNATURE модуль

Steve Vai став синонімом тону, техніки, і всіх аспектів електрогітари з нестримною, творчою енергією, яка вибухає через його музику, виступ, і особливо в дизайні його підписного обладнання. Коли Стів прийшов до вибору нового підсилювача, то перепробував ВСЕ і після місяців роздумів вибрав Synergy. Synergy дозволив Стіву грати на повністю лампової системі з універсальними преампами від Friedman, Soldano, Bogner, Diezel, ENGL, Morgan, Fryette, Metropoulos і т. д. "Навіщо грати на одному чудовому підсилювачі, коли з Synergy я можу грати відразу на всіх."

 

Ламповий преамп Стіва Вая - перший підписаний модуль Synergy. Модуль «VAI» - результат місяців розробки, тестування і налаштування, поки Synergy не стала відповідати суворим стандартам Стіва. Синій канал (внизу) передає всі, від сяючих чистих до злегка придрайвованих американських тонів. Перемикачі FAT і BRIGHT дозволяють точно налаштувати звук. Верхній червоний канал пропонує все: від люті «Bad Horsie» до багатого гармоніками сустейна «For the Love of God». А за допомогою міні-перемикачів BOOST і BRIGHT ви обов'язково знайдете свої власні фірмові тони.

 

З модулем Synergy VAI ще ніколи не було так просто на 100% отримати звук легенди !

ДВОХКАНАЛЬНИЙ ПОВНІСТЮ ЛАМПОВИЙ МОДУЛЬ SYNERGY

Система Synergy пропонує легендарне звучань від гуру-дизайнерів підсилювачів і артистів, таких як Стів Вай, в повністю ламповому виконанні, що ідеально підходить для прямого запису, низькій гучності і компактних сучасних гітарних сетапів. Це одна з причин того, що модульна система підсилювача Synergy штурмує індустрію.

 

Характеристики модуля підсилювача Steve Vai Signature:

  • Повністю ламповий преамп модуль, розроблений Synergy і Стівом Ваем
  • Два каналу пропонують перемикання між чистим і овердрайвом до дисторшна
  • Синій канал: чистий - гейн, гучність, 3-смуговий еквалайзер, перемикачі Fat і Bright
  • Червоний канал: овердрайв - гейн, гучність, 3-смуговий еквалайзер, перемикачі Bright і Boost
  • 2 лампи 12AX7 забезпечують багаті гармонійні характеристики
  • Простота установки і зняття з док-станцій Synergy
  • Dual/Single перемикач дозволяє використовувати модуль з обладнанням Egnater і Randall
  • Трьохпозиційний катодний перемикач дозволяє налаштувати настройку струму зміщення вхідний лампи для оптимального вхідного посилення і низьких частот

Перемикач" CATHODE SELECT"

Модуль VAI має трьохпозиційний перемикач на друкованій платі, який дозволяє вам налаштувати басовий відгук вхідний лампи відповідно до початкової схемою обраного модуля. Це вплине на відчуття і щільність звучання. У кожного розробника підсилювача є певна комбінація компонентів, складова їх схему вхідного каскаду. Ми вибрали три найпопулярніших комбінації до яких ви можете отримати доступ за допомогою цього перемикача. У модулях з US звучанням зазвичай використовується настройка 1 (резистор 1,5 кОм і конденсатор 22 мкФ). Модулі британського стилю використовують позицію 2 (резистор 2,7 кОм і конденсатор 0,68 мкФ).

 

Як і модуль SOLDANO, модуль VAI встановлений у положення 3. Звичайно, ви можете поекспериментувати і спробувати будь-яку з позицій, щоб зрозуміти, що вам більше подобається. Модулі попередньо налаштовані на кращу настройку розробника, яка для модуля VAI знаходиться в положенні 3 (резистор 1,8 кОм і конденсатор 1 мкФ).

DUAL/SINGLE ПЕРЕМИКАЧ

Модуль VAI має вторинний перемикач, що дозволяє використовувати нові модулі Synergy в старіших одноканальних модульних підсилювачах/передпідсилювачах Egnater і Randall, які не підтримують двоканальні модулі. Це дозволяє отримати доступ до будь-якого з каналів модуля, коли цей слот включений. Ви не зможете перемикатися між двома каналами через обмеження старого обладнання. Але можете налаштувати його таким чином, щоб при виборі слота включалися перший або другий канал модуля. Встановіть значення Dual при використанні модуля в пристроях, які мають схему перемикання для доступу до обох модулів. Якщо ви використовуєте тільки одноканальний підсилювач/передпідсилювач, Dual зробить активним нижній канал модуля. При виборі Single буде включатися верхній канал модуля.

 

Устаткування Synergy захищено патентом США.







38956
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
США
Вага
450г
Розміри
5.5"(L) x 7" (W) x 1.5"(H)

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.