SYNERGY BOGNER ECSTASY PRE-AMP MODULE ламповий преамп модуль
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SYNERGY BOGNER ECSTASY PRE-AMP MODULE ламповий преамп модуль

18 480 грн. (з податком) 18 480 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

BOGNER ECSTASY модуль

Рейнхольд Богнер - король в світі бутіових хай-гейн підсилювачів. Ви можете знайти його підсилювачі у різних виконавців, таких як Джеррі Кантрелл з Alice In Chains, Марк Тремонті з Alter Bridge, Стів Лукатер, Джордж Лінч, Ерік Джонсон і навіть великий Уолтер Беккер. Велика частина харизми Богнера виходить від його легендарної 100-ватної голови Ecstasy.

 

Ecstasy настільки популярна, що багато покупців зажадали від Synergy співпрацювати з Рейнхольдом, щоб переробити її преамп модуль. На створення його пішло два роки. Канал Blue, заснований на рок-н-рольного другому каналі Ecstasy, пропонує відтінки гейна, які в поєднанні з двома 3-позиційними перемикачами Pre-EQ і Schizo охоплюють все, від блюзу до хард-року. Перейдіть на червоний канал, і те ж компонування управління принесе шар за шаром гармонійно багатого гейна, що ідеально підходить для широких лідів і металу. З модулем Synergy Ecstasy тепер ви можете отримати все гармонійно багаті обертони, хай-гейн що обпалює, панч в стилі плексі і чіткість нот оригінального підсилювача за невелику частину його вартості.

 

Завдяки партнерству з такими знаковими дизайнерами підсилювачів, як Райнхольд Богнер, Synergy може запропонувати вам найбільш затребувані тони в повністю ламповому дизайні, який ідеально підходить для директ запису, грі з низькою гучністю і сучасного компактного сетапу. Легко зрозуміти, чому модульна система Synergy штурмує індустрію.

Характеристики модуля:

  • Повністю ламповий преамп модуль, розроблений Synergy і Рейнхольдом Богнером
  • Два каналу пропонують перемикання між чистим і овердрайвом до дісторшна
  • Синій канал: чистий - гейн, гучність, 3-смуговий еквалайзер, перемикачі Pre EQ & Schizo
  • Червоний канал: овердрайв - гейн, гучність, 3-смуговий еквалайзер, перемикачі Pre EQ & Schizo
  • 2 лампи 12AX7 забезпечують багаті гармонійні характеристики
  • Простота установки і зняття з док-станцій Synergy
  • Dual/Single перемикач дозволяє використовувати модуль з обладнанням Egnater і Randall
  • Трьохпозиційний катодний перемикач дозволяє налагодити налаштування струму зміщення вхідної лампи для оптимального вхідного посилення і низьких частот

Перемикач "CATHODE SELECT"

Модуль Bogner Ecstasy має трьохпозиційний перемикач на друкованій платі, який дозволяє вам налаштувати басовий відгук вхідної лампи відповідно до початкової схеми обраного модуля. Це вплине на відчуття і щільність звучання. У кожного розробника підсилювача є певна комбінація компонентів, складова схеми вхідного каскаду. Ми вибрали три найпопулярніших комбінації до яких ви можете отримати доступ за допомогою цього перемикача. У модулях з US звучанням зазвичай використовується настройка 1 (резистор 1,5 кОм і конденсатор 22 мкФ). Модулі британського стилю використовують позицію 2 (резистор 2,7 кОм і конденсатор 0,68 мкФ).

 

Модуль SOLDANO/VAI використовує позицію 3 (резистор 1,8 кОм і конденсатор 1 мкФ). Звичайно, ви можете поекспериментувати і спробувати будь-яку з позицій, щоб зрозуміти, що вам більше подобається. Модуль поставляється з попередньо встановленими настройками, переважними для розробників, для модуля Bogner Ecstasy - це положення 1 (резистор 1,5 кОм і конденсатор 22 мкФ).

DUAL/SINGLE ПЕРЕМИКАЧ

Модуль Bogner Ecstasy має вторинний перемикач, що дозволяє використовувати нові модулі Synergy в старіших одноканальних модульних підсилювачах/передпідсилювач Egnater і Randall, які не підтримують двоканальні модулі. Це дозволяє отримати доступ до будь-якого з каналів модуля, коли цей слот включений. Ви не зможете перемикатися між двома каналами через обмеження старого обладнання. Але можете налаштувати його таким чином, щоб при виборі слота включалися перший або другий канал модуля. Встановіть значення Dual при використанні модуля в пристроях, які мають схему перемикання для доступу до обох модулів. Якщо ви використовуєте тільки одноканальний підсилювач/преамп, Dual зробить активним нижній канал модуля. При виборі Single буде включатися верхній канал модуля.

 

Устаткування Synergy захищено патентом США.





38955
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
США
Вага
450г
Розміри
5.5"(L) x 7" (W) x 1.5"(H)

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.