Кабінет гіт. Blackstar S1-412 Pro B (4х12")
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кабінет гіт. Blackstar S1-412 Pro B (4х12") -

43 152 грн. (з податком) 43 152 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Гітарний підсилювач Blackstar Series One 412PRO B

Усі кабінети S1 адаптовані для роботи із підсилювачами серії Series One.

Series One - еталонна серія підсилювачів від еталонного виробника гітарної апаратури. Ми певні, що звучання цих апаратів вразить музикантів будь-яких жанрів. Вийняткова гнучкість налашувань і вражаюча якість і деталізація звуку реалізує філософію серії - дати гітаристу унікальний інтсрумент для відтворення будь-якого характеру звучання на найвищому рівні, без усяких емуляторів, із максимальною прозорістю звуку стравжнього лампового, "бутікового" підсилювача. Series One - це англійська якість, динамічність у виборі власного звучання, універсальність та простота у використанні. У серії можна знайти підсилювачі та комбо на будь який смак: від 200-ватної голови, в основі якої лампи KT88, до 45-ватного комбо, здатного озвучити будь яку сцену. Окрім цього, апарати Series One обладнані революційними та запатентованими технологіями DPR та ISF. Перша (DPR) дозволяє знизити потужність підсилювача до 10% і, на відміну від подібних функцій інших виробників, є динамічною (зміна потужності відбувається за допомогою регулятора, а не тумблера) та не погіршує звучання. ISF можна назвати однією із найбільш потрібних та креативних функцій, що дає змогу у динамічному режимі змінювати характер звучання підсилювача.


Усі кабінети S1 адаптовані для роботи із підсилювачами серії Series One. Blackstar Series One 412 PRO обладнано чотирма легендарними динаміками Celestion Vintage 30".


Cтандартний гітарний кабінет 4x12 розміру '1960' створений за допомогою новітніх технологій та з використанням покращеної, спеціально розробленої майстрами Blackstar конструкції, яка повністю змінює звучання кабінету серії S-1. В гітарних кабінетах Blackstar Series One 412 PRO ви відразу ж відчуєте неперевершену якість «Hi-end» серії S-1 та клопітку роботу у створенні якомога збалансованішого в частотному діапазоні звучання. Використовуючи нові 8 Ом легендарні динаміки Celestion Vintage 30, які були спеціально розроблені саме для цієї серії професійних гітарних кабінетів Blackstar. Компанія зуміла створити універсальний гітарний кабінет, який підійде як для важкої музики так і для легкого блюзу та джазу. Це є основною перевагою гітарних кабінетів Blackstar, оскільки інші виробники намагаються створювати кабінет виключно для однієї серії або навіть для однієї моделі підсилювачів, що в свою чергу дуже звужує діапазон використання. омпанія Blackstar підходить до створення гітарних кабінетів з зовсім іншим світоглядом. Кабінети розробляються так щоб у різних комбінаціях підсилювачів він відкривався для музиканта по-новому. Гітаристи розуміють наскільки це важливо в музичній творчості тому обирають кабінети Blackstar. Знайдіть і Ви своє звучання!
Технічні характеристики Blackstar Series One 412PRO B:
  • Кутовий кабінет
  • 240-ватний кабінет стандартного розміру
  • Канали: моно 4Ω, або 16Ω / стерео 2x8Ω
  • Високоякісна внутрішня комутація
  • 4 легендарні динаміки Celestion Vintage 30
  • Міцна конструкція корпусу
Відеоогляд кабінета BBlackstar Series One 412PRO B:
Демонстрація звуку кабінета Blackstar Series One 412 PRO B
120699
Характеристики
Вид
Підсилення для гітар, кабінети

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.