NUX MG 300
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Процесор ефектів NUX MG 300

5 096 грн. (з податком) 5 096 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

NUX MG-300 – цифровий процесор ефектів, орієнтований на музикантів-початківців. Модель представлена в компактному корпусі, оснащена простим, але об'ємним функціоналом, а також відрізняється невисокою вартістю, що робить її ідеальним варіантом домашнього використання або роботи на репетиціях. Пристрій дозволять сформувати практично будь-який гітарний тембр та самостійно побудувати ланцюжок обробки від початку до кінця. За конвертацію аудіосигналу відповідають АЦ/ЦА-перетворювачі, що функціонують у форматі 32 біт/48 кГц та мають широкий динамічний діапазон 110 дБ, що забезпечує стислий та повноцінний звук після обробки. Для формування основного тембру є 25 моделей підсилювачів і 25 кабінетів, серед яких є емуляції пристроїв різних відомих брендів, наприклад, Marshall, Fender, Vox, Hiwatt, Mesa/Boogie та інших. Дозволяється завантажувати IR-імпульси, а також змінювати тип мікрофона і його положення перед динаміком. Прилад оснащений безліччю вбудованих пресетів, а створення власних відбувається у вигляді побудови гітарного ланцюга, який складається з наступних елементів: Wah, Comp, EFX, Amp, EQ, Gate, Mod, Delay та Reverb. Кожен містить по кілька типів ефектів, кожен із яких також є емуляцією відомих педалей. Компоненти ланцюжка можна довільно змінювати місцями та відключати за потреби. Для налаштування гітари є хроматичний тюнер, а ефективним заняттям сприяють лупер із максимальною довжиною запису 60 секунд та 56 вбудованих ритмів у різних жанрах із можливістю зміни темпу. Лицьова панель процесора оснащена 8 кнопками, 4 регуляторами, 2 футсвічами та педаллю експресії. Там є РК-дисплей, який відображає всі не тільки назви і значення параметрів, але і приблизні ілюстрації емуляцій різних приладів, що спрощує процес створення власного ланцюга обробки. Порт USB Micro-B дозволяє підключити процесор до комп'ютера та використовувати QuickTone Editor для зручного редагування всіх функцій. По USB також можна завантажувати оновлення. Для підключення електрогітари є інструментальний вхід на стандартному роз'ємі 1/4” Jack TS. Для зовнішнього джерела аудіосигналу є вхід AUX на роз'ємі 1/8'' Jack TRS, а для виведення звуку є загальний вихід/вихід для навушників, представлений конектором 1/4'' Jack TRS. Живлення пристрою здійснюється від комплектного адаптера на 9 V DC. Технічні характеристики: Форма конструкції: Підлогова АЦП/ЦАП 32 біт/48 кГц Частотний діапазон 20 Гц – 20 кГц Динамічний діапазон 110 дБ Коефіцієнт нелінійних спотворень <0.03% Підсилювачі 25 Кабінети 25 Завантаження користувацьких імпульсів є Ефекти Wah, Comp, EFX, EQ, Gate, Mod, Delay, Reverb Лупер 60 с Тюнер є, хроматичний Ритми 56 Органи управління 8 кнопок, 4 регулятори, 2 ножні перемикачі, 1 педаль експресії Входи 1 x 1/4'' Jack TS unbalanced inst in, 1 x 1/8'' Jack TRS aux in Вихід 1 x 1/4'' Jack TRS main/phones out USB-інтерфейс 1 x USB Micro-B (update/edit) Дисплей є, ЖК Корпус пластиковий Габарити 230 x 160 x 58 мм Маса 754 г
K86080
Характеристики
Тип
Гітарні процесори

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.