NUX Time Core Deluxe
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NUX Time Core Deluxe

3 152 грн. (з податком) 3 152 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

NUX Time Core Deluxe – це цифровий міні-процесор ефектів затримки з вбудованою функцією лупера. функція T-Lock для надійного захисту налаштувань під час виступу; 7 delay-ефектів: Tap Tape, Digital, Analog, Ping-Pong, Pan, Mod, Reverse та 2 типи алгоритмів Tall та Normal; схему холодного обходу True Bypass – для активації чи деактивації обладнання, не перешкоджаючи іншим ефектам у ланцюжку; В одній маленькій коробці зібрано стільки важливих для музиканта функцій. NUX Time Core Deluxe має 32-бітовий інноваційний процесор обробки. Затримка рок-н-ролу або розмиття звуку з неповторною луною не залишать байдужим музиканта. Кожен режим має своє характерне звучання. Його можна підлаштувати під індивідуальний пресет. Є можливість заповнити провідний тон для соло, або випробувати нові цікаві способи поліпшення звучання ритм-гітари. Завдяки наявності трьох ручок керування налаштування кожного з ефектів інтуїтивно зрозуміле. Перемикач активує T-Lock. Це дозволить зберегти налаштований звук. Дуже корисна функція Tail, адже при її використанні хвіст delay залишається та згасає поступово. Це зручно для плавності музичних переходів. Як бонус – можливість запису 40 секунд музики з наступним накладенням. Робота пристрою доступна як моно, так і в стерео-режимі. Тому обладнання використовується як із гітарою, так і з іншими інструментами. Технічні характеристики: функцію T-Lock для надійного захисту налаштувань під час виступу; 7 delay-ефектів: Tap Tape, Digital, Analog, Ping-Pong, Pan, Mod, Reverse та 2 типи алгоритмів Tall та Normal; схему холодного обходу True Bypass – для активації чи деактивації обладнання, не перешкоджаючи іншим ефектам у ланцюжку; USB-порт, який дозволяє інсталювати оновлення; наявність 9V батареї "крона" в базовій комплектації. Можливе харчування від батареї, так і від мережі. Габарити: 122 х 72 х 47 мм, Маса-270 р.
86126
Характеристики
Тип
Педаль ефектів

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.