NUX AC-25
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комбопідсилювач NUX AC-25

8 190 грн. (з податком) 8 190 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

NUX AC-25 це 2-канальний комбопідсилювач для електроакустичної гітари та динамічного вокального мікрофону. AC-25 підходить для використання у польових умовах за рахунок вбудованого акумулятора. AC-25 орієнтований на співаючих гітаристів чи музичні дуети для проведення вуличних концертів, репетицій та спільної творчості. У комбопідсилювачі встановлений 6.5-дюймовий динамік, здатний відтворювати частотний діапазон від 63 Гц до 20 кГц. Вихідна потужність пристрою сягає 25 Вт. Перший канал оснащений інструментальним входом на роз'єм 1/4'' Jack TS, а другий інструментальний/мікрофонний канал використовує конектор Combo Jack/XLR для підключення мікрофона. Для першого каналу є 3-смуговий еквалайзер і хроматичний тюнер, а другий має лише ручку гучності і посил на ревербератор, який пропонує режими Plate або Hall. Є й регулятор майстер-гучності. Пристрій підтримує керування та аудіо-стрімінг по Bluetooth, для включення якого є окрема кнопка. У програмі Stageman можна скористатися еквалайзером, змінити тип реверберації та увімкнути драм-машину. Для занять у навушниках є окремий вихід на роз'ємі 1/4'' Jack TRS, а для підключення зовнішнього джерела звуку є вхід AUX на роз'ємі 1/8'' Jack TRS. Живлення забезпечує вбудований акумулятор, що заряджається від комплектного адаптера на 15 V DC. Він вимагає близько 4 годин на повну зарядку та забезпечує до 4 годин безперервної автономної роботи. Підсилювач оснащений ручкою для перенесення і нижньою підставкою, що висувається для розташування під кутом. Технічні характеристики: Динамік 1 x 6.5'' (165 мм) Вихідна потужність 25 Вт АЦП/ЦАП 24 біт/44.1 кГц Канали 2 Обробка сигналу 32 біт Частотний діапазон 63 Гц – 20 кГц (-3 дБ) Вхідний рівень -10 дБн (ch 1), -30 дБн (ch 2), +3 дБн (aux in) Вхідний опір 1 МОм (ch 1), 2 кОм (ch 2), 21 кОм (aux in) Підсилювач для навушників 250+250 мВт Типи ефектів 3-смуговий еквалайзер (канал 1), реверберація (Plate/Hall) Тюнер є, A0 - C8 (A4 = 440 Гц) Драм-машина є Входи 1 x 1/4'' Jack TS inst in (ch 1), 1 x Combo Jack/XLR mic/inst in (ch 2), 1 x 1/8'' Jack TRS aux in Виходи 1 x 1/4'' Jack TRS phones out Bluetooth є (аудіостримінг та бездротове керування) Живлення заряджається акумулятор 15 V DC (2.5 A) Час на повну зарядку 4 години Час автономної роботи 4 години Габарити 280 x 218 x 220 мм Маса 5 кг
K86068
Характеристики
Тип
Підсилювач

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.