NOVATION Circuit Tracks Синтезатор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NOVATION Circuit Tracks Синтезатор

Гибкий грувбокс для электронной музыки, 10 энкодеров, 28 кнопок, 32 чувствительных пэда с RGB подсветкой, соединение USB-C, MIDI вход, MIDI выход, MIDI Thru, 3.5 мм – вход для наушников, 3.5 мм Sync, разъем microSD, два 6.3 мм вход
20 000 грн. (з податком) 20 000 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості NOVATION Circuit Tracks: Два синтезаторних треки, два MIDI-треки і чотири драм-треки; Гнучкий Groovebox; Практичний вбудований секвенсер; Неперевершене звучання; Повний контроль над установкою; Комплект ефектів; Всебічний зв'язок з іншими девайсами; Слот microSD; Вбудований акумулятор; Налаштування з Novation Components; Кабель USB-C – USB-A; Сумісний з будь-яким сучасним комп'ютером на MacOS або Windows.

Твори інтуїтивно. Виконуй швидко.

NOVATION Circuit Tracks – це нестандартний автономний грувбокс для сучасного продюсера. З двома вдосконаленими поліфонічними цифровими синтезованими треками, чотирма треками ударних, творчими ефектами і мобільними можливостями, це ідеальний практичний пристрій для рухливого музиканта.

Розчинися в процесі

Швидкий, інтуїтивно зрозумілий і простий робочий процес Circuit Tracks дозволяє творити інстинктивно, без коливань. Ніяких складних прокручувань або меню, тільки швидка ефективна творчість. Створюй складні синтезаторні партії і з легкістю завантажуй свої власні семпли, легко створюй послідовності, додавай ефекти FX і надихайся – створюй музику, яку хочеш.

Створений для виконання

Circuit Tracks створений для безпосередності і чистого творчого вираження, це – мрія виконавця. Чутливі до швидкості і натискання педи, а також тактильне управління з налаштованими патчами, наближають до музики.

Твій шлях разом з музикою

NOVATION Circuit Tracks відправиться з тобою в будь-яке місце, чи то студія, чи то сцена, або ж взагалі гірський ліс. Міцна, компактна конструкція і акумулятор роблять Circuit Tracks ідеальним партнером у подорожах, так що натхнення ніколи не буде занадто далеко.

Сумісніть з іншими девайсами

Поодинці або серед інших музичних девайсів, Circuit Tracks – універсальний командний гравець. Повнорозмірні входи, виходи, MIDI-дані, а також аналогова синхронізація лише доповнять інше обладнання. Два треки MIDI-секвенсера дозволяють управляти і програмувати зовнішнє обладнання від драм-машин до блоків ефектів. Аудіовходи дозволяють переносити всі звуки в середу Circuit Tracks, а виходи надають можливість моніторингу.

Відмінне звучання

Два поліфонічних синтезатори Circuit Tracks дозволяють експериментувати, розширюючи свої творчі можливості і допомагають визначити свою звукову палітру. Сотні пресетів, створених артистами, дають ідеальну відправну точку для створення унікального звуку, і ти можеш завантажувати свої власні семпли з карти microSD, а потім формувати їх до досконалості.

Використання разом з Novation Components

Зазирни в "рушій" синтезатора, створюй свої власні патчі з налаштованими макросами, завантажуй семпли, створюй шаблони MIDI, роби резервне копіювання проектів і отримуй нові звуки, створені артистами, за допомогою Components, онлайн-помічника Novation.

230952

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.