XDJ-XZ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PIONEER XDJ-XZ

139 174 грн. (з податком) 139 174 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

PIONEER XDJ-XZ – професійна універсальна 4-канальна DJ-система "все в одному". 14 професійних ефектів Beat FX та 6 Sound Color FX, 16 різнокольорових педів з підсвічуванням. Контролер забезпечує чудове звучання та безліч додаткових функцій. Повнорозмірні джоги, як і NXS2, оснащені кольоровими дисплеями Jog Display. Осцилограми, мітки швидкого доступу, BPM та інші параметри відображаються на 7-дюймовому сенсорному РК-дисплеї та кольоровому поворотному дисплеї в центрі кожного джога. Контролер забезпечує гнучку підтримку медіа: можна підключити USB-накопичувач з треками, проаналізованими rekordbox або ноутбук, щоб використовувати режим rekorbdox dj або Link Export. Підтримка Serato DJ Pro. Чудова якість звуку доступна завдяки 64-бітному цифровому процесору. 3-смуговий майстер-EQ. Підтримка Pro DJ Link, (дозволяє підключити обладнання типу CDJ до 3 і 4 каналів і синхронізувати звук з міксом) Можливість перегляду зовнішніх бібліотек на екрані. 3 порти USB - 2 з верхнім завантаженням для USB-пристроїв та один для підключення до ноутбука. режим Link Export mode для rekordbox (до 2 ноутбуків одночасно). У комплект входить програмне забезпечення rekordbox dj. Кількість каналів: 4, Кількість дек: 2, Формати файлів, що підтримуються: AAC, MP3, WAV, AIFF, У комплекті ПО rekordbox dj, Частотний діапазон: 20 - 20000 Гц, Сигнал-шум: 114 дБ (USB), Діаметр джогів: 206 мм 14 Beat FX, 6 Sound Color FX, Входи: 2 х RCA, 2 phono RCA, 1 AUX RCA, 2 мікрофонні входи х XLR та 1/4 TRS Jack, USB: 2 порти USB A, 1 порт USB B Виходи: 2 MASTER XLR, RCA, 1 BOOTH 1/4 TRS Jack, 2 х навушники - 1/4 та 3,5-мм джек Розміри: 878 х 466,1 х 118,4 мм, Вага: 13 кг
82063
Характеристики
Тип
Системи "Все в одному"

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.