LINE 6 DL4 MKII
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гітарний ефект LINE 6 DL4 MKII

16 271 грн. (з податком) 16 271 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

DL4 Delay Modeler залишається однією з найбільш широко використовуваних у світі педалей затримки протягом більше двох десятиліть

її використовують усі – від звичайних музикантів до суперзірок. DL4 була першою педаллю, яка пропонувала широкий вибір моделей дилея, заснованих на старовинних стрічкових ехо-пристроях, таких як Maestro® EP-1 Echoplex та Roland® RE-101 Space Echo, класичних аналогових стомпбоксах дилея, таких як Electro-Harmonix®, Deluxe Memory Man, і навіть Binson Echorec та основний студійний інструмент TC Electronic® 2290 Dynamic Digital Delay. Вони були доповнені декількома оригінальними моделями Line 6, у тому числі винятковою реверсною затримкою, а DL4 також може похвалитися дуже інтуїтивним «14-секундним луп семплером», який досі вважається одним із найпривабливіших луперів, будь-коли створених.

DL4 MkII шанує цю спадщину,

включаючи всі оригінальні звуки і функції і зберігаючи те ж саме розташування ручок та ножних перемикачів, тому користувачам DL4 не потрібно вивчати будь-які нові рухи, але DL4 MkII також представляє безліч нових звуків та функцій. які повністю переносять їх у 21 століття. 15 затримок MkII були взяті з нашого сімейства процесорів підсилювачів і ефектів HX® і включають оригінальні моделі Line 6, такі як Harmony Delay, Pitch Echo, Euclidian Delay, Glitch Delay і стрічкову затримку ADT, а також лупери з 4 і 1 перемикачами часом запису до 240 секунд, який можна збільшити до кількох годин за допомогою додаткової карти microSD.

Можливості MIDI, такі як керування параметрами в реальному часі та вибір пресетів (до 128) через роз'єми MIDI In і Out/Thru DIN; чотири потужні ножні перемикачі з кольоровими ореолами; і true, що перемикається, буферизований або в обхід DSP. Також є роз'єм для підключення додаткової педалі експресії (автоматично призначається на елементи управління Delay Time, Repeat, Tweak, Tweez або Mix) або двох зовнішніх ножних перемикачів, що призначаються.

Нарешті, хоча DL4 MkII виконує ті ж функції, що і оригінальний DL4 (крім роботи від батарей), а також багато іншого, він значно менше і легше, що робить його ще більш привабливим вибором для сучасних музикантів усіх типів.

  • Таке ж розташування ручок та ножних перемикачів, як і в оригінального DL4
  • 30 варіантів затримки: 15 нових MkII плюс 15 старих DL4
  • 2 лупери — моно/стерео та варіанти проходження сигналу пре/пост
  • До 240 секунд зациклювання або кілька годин з додатковою карткою пам'яті microSD
  • Вхід для динамічного мікрофона XLR для обробки та зациклювання вокалу
  • Роз'єми MIDI In, Out/Thru DIN — прийом повідомлень PC та CC
  • 128 пресетів через MIDI, керування до шести ножним перемикачем
  • Байпас, що перемикається: true, буферизований або в обхід DSP
  • Вхід для додаткової педалі експресії або двох додаткових ножних перемикачів
30 СПОСОБІВ ЗАТРИМКИ

Шанувальники оригінальної педалі затримки DL4 знайдуть усі свої улюблені звуки саме там, де вони очікують, з тими ж призначеннями параметрів керування Tweak та Tweez, до яких вони звикли. 15 нових дилеїв MkII були взяті з сімейства підсилювачів і процесорів ефектів HX і включають як більш свіжі версії класичних ефектів, так і передові оригінальні Line 6, такі як супер-вібруючий Glitch Delay.

ДВА ТИПУ ЛУПЕРА

DL4 MkII має простий лупер з 1 перемикачем на додаток до класичного луперу з 4 перемикачами, обидва з яких забезпечують до 240 секунд запису. Вставивши додаткову картку microSD у слот на задній стороні педалі, час запису може бути збільшено до кількох годин, а петля може зберігатись при кожному вимкненні живлення. Лупери працюють або моно, або стерео, і можуть бути розташовані в ланцюгу сигналу до або після інших ефектів.

МІКРОФОННИЙ ВХІД

Не секрет, що DL4 використовувався для обробки та зациклювання окрім гітаристів, у тому числі вокалістами та іншими музикантами, що записують свій виступ за допомогою мікрофона. Тепер динамічні мікрофони можна підключати безпосередньо до входу XLR Mic на педалі, що усуває необхідність кабелів-перетворювачів, мікшерів або інших зовнішніх пристроїв. Ця функція робить DL4 MkII зручним інструментом для звукових дизайнерів та інших любителів звуку.

МАГІЯ MIDI

Вбудовані роз'єми MIDI In та Out/Thru DIN дозволяють DL4 MkII отримувати команди continuous controller (CC), program change та інші MIDI-повідомлення від зовнішніх джерел, таких як MIDI-контролери, що дозволяє динамічно змінювати параметри та вибирати пресети віддалено. DL4 MkII забезпечує доступ до трьох пресетів за допомогою ножних перемикачів A, B і C або шести, якщо перемикач Tap встановлений на перемикання між двома банками пресетів (A, B, C і D, E, F). Але DL4 MkII може зберігати до 128 пресетів, що вибираються за MIDI.

39731
Характеристики
Слотів пам'яті
128
Гарантія
12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Виробництво
Китай
Комплектація
DL4 MKII, мережевий адаптер, посібник користувача
Аналогові виходи
2 x 1/4 Jack
Ефекти
30 моделей затримки, 15 моделей реверберації
Живлення
9В 500 мА (мережевий адаптер у комплекті)
Інтерфейси
USB-C, micro SD, MIDI IN, OUT/THRU, EXP Pedal/FS5-6
Аналогові входи
2 x 1/4 Jack, XLR мікрофонний вхід
Вага
930 г
930 г
Розміри
50 х 235 х 114 мм

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.