Навушники YAMAHA TW-E3C BLUE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Навушники YAMAHA TW-E3C BLUE

3 456 грн. (з податком) 3 456 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Візьміть із собою музику куди завгодно з фірмовим звучанням TRUE SOUND

Незалежно від того, чи настав час повністю зосередитися та напружитися, чи ви просто хочете розслабитися та позбутися напруги, реалістичне звучання True Sound завжди з вами. Глибоке звучання, яке безкомпромісно наближає до вас присутність виконавця - навіть у портативних навушниках. Звучання, що дозволяє вам забути, де ви знаходитесь, і повністю занурюватися в музику, долаючи всі обмеження та виводячи свою мотивацію на новий рівень.

Yamaha знає про звук більше, ніж будь-хто - з моменту його створення до моменту, коли він досягає вашого вуха. Поєднуючи акустичні технології розробки музичних інструментів та електронні технології професійного звукового обладнання, Yamaha забезпечує справжнє звучання True Sound удома, у студії, на сцені чи у дорозі. Злиття акустики та електроніки – головний інгредієнт рецепту по-справжньому реалістичного звуку.

Делікатний, але динамічний звук

TW-E3C забезпечують приголомшливу чіткість звучання із виразними інструментальними нюансами. Насолоджуйтеся відтворенням вокалу таким, яким він є, та енергійною атмосферою кожного місця виступу.

Дизайн корпусу що точно відтворює задум артиста

Вирівнювання навушників та випромінювача дозволяє звуку поширюватися по прямій і точний траєкторії до барабанної перетинки, не порушуючи музику та забезпечуючи дивовижну чіткість, особливо в середньо- та високочастотному діапазонах.

Тиск, створюваний перед драйвером, контролюється стратегічно розташованим вентиляційним отвором посередині сопла, що забезпечує точне та щільне відтворення басів. Додатковий вентиляційний отвір у задній частині драйвера контролює повітря в корпусі навушників, що призводить до більшого поділу між низьким діапазоном і середньо-високим діапазоном, а також створює більше розділення лівого та правого каналів для кращого відтворення стереокартини.

Створи свій ідеальний звук

Налаштуйте якість звуку за допомогою безкоштовного додатку для смартфона Headphone Control. Миттєво виберіть оптимальну якість звуку одним дотиком однієї з 5 попередніх установок еквалайзера.

Любов до музики - на все життя

Пристрасть та любов до музики з повагою до здоров’я слуху - ідеальний дует для прослуховування улюблених треків протягом усього життя. Навушники Yamaha TW-E3C допоможуть втілити це в реальність.

Функція Listening Care

Унікальна функція Listening Care, що застосована в навушниках Yamaha, дозволяє повністю насолоджуватися музикою на низьких рівнях гучності, але з високоякісним звуком. Через слухові особливості людського вуха ви можете відчувати нестачу високих і низьких частот під час прослуховування музики на нижчому рівні гучності, що часто змушує слухача збільшувати гучність до рівня, який може негативно вплинути на слух. Listening Care відстежує рівень прослуховування та оптимізує високі та низькі частоти, які важко почути, зберігаючи при цьому вихідний баланс музики. Це призводить не лише до меншого навантаження на ваші вуха через надмірні рівні гучності, але й до натурального відтворення звуку.

Комфорт на цілий день

Компактні, зручні та комфортні. Компактний розмір TW-E3C дозволяє зручно розташувати їх у вухах, а спеціально розроблене поглиблення збоку забезпечує комфорт та надійну фіксацію. Зручні сенсорні датчики забезпечують плавне та легке керування.

Істотно кращі голосові дзвінки - ідеально для спілкування

Нехай ваш голос буде почутий. Два вбудованих мікрофони в кожному з навушників працюють у поєднанні з технологією Qualcomm® cVc™ (Clear Voice Capture), щоб забезпечити виняткове придушення шумів і подавлення відлуння для кришталево чистого голосу під час здійснення дзвінків.

Технологія Ambient Sound

Прослуховування в навушниках - це чудовий спосіб відгородитися від навколишнього світу і повністю зануритися в музику. Проте, таке блокування також означає небезпеку пропустити важливі чи критичні звуки, такі як сирена швидкої допомоги, автомобільний сигнал або оголошення системи сповіщення. Ці звуки можуть бути необхідні, щоб уникнути неприємних інцидентів, небезпечних ситуацій або для того, щоб вчасно встигнути на поїзд. Режим Ambient Sound використовує вбудовані мікрофони, щоб вловити зовнішні звуки та делікатно помістити їх на задній план музики що звучить, щоб ви залишалися в курсі того, що відбувається навколо.

Ігровий режим GAMING MODE
Зменшіть затримку між звуком і відео під час перегляду відео або гри.
Залишайтеся на зв'язку

Технологія Qualcomm® TrueWireless™ Mirroring і функція заміни ролей забезпечують стабільне бездротове з’єднання Bluetooth® практично з будь-якого джерела, а також заощаджують енергію.

Підтримка голосового керування

Навушники Yamaha TW-E3C підтримують функцію активації віртуального помічника, такого як Siri® або Google Assistant. Від базових можливостей прослуховування музики і до отримання інформації про пісню, свіжих новин та керування підключеним пристроєм - все це ти можеш зробити за допомогою голосового керування. Швидко активуйте Siri® або Google Assistant одним натисканням кнопки.

Довгий термін роботи від акумулятора

Незважаючи на компактність, Yamaha TW-E3C створені для того, щоб звучати весь день - вбудований акумулятор забезпечує до 9 годин роботи, а комплектний фірмовий кейс, дає можливість отримати ще 15 годин безперервного прослуховування музики. Забули поставити на ніч на зарядку -  не біда, 10 хвилин заряджання вистачить, що забезпечити цілу годину роботи навушників!

Захист від води

Yamaha TW-E3C мають рейтинг вологозахисту IPX5, так що дощ або піт не зашкодять твоїм навушникам, що робить їх чудовим вибором для занять спортом і подорожей.

Фірмовий додаток

Додаток Yamaha Headphones Control дає тобі повний контроль над кожним параметром навушників. Це більше ніж просто музика - це твої навушники і твоє звучання!

Основні особливості:
  • Навушники бездротові TWS
  • Bluetooth v5.2 (A2DP, AVRCP, HFP, HSP)
  • Підтримка кодеків: SBC, AAC, Qualcomm® aptX™ Adaptive
  • Вбудований мікрофон
  • Час роботи від вбудованого акумулятора: 9 годин + 15 годин від комплектного кейса
  • Час до повного заряду 2 години
  • Динамічні випромінювачі з 6мм діафрагмою
  • Фірмова технологія Listening Care
  • Фірмовий додаток Headphones Controller
  • Рейтинг захисту IPX5
41085
Характеристики
Роз'єми
USB Type-C (для зарядки) на кейсі
Гарантія
12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Виробництво
Китай
Комплектація
Навушники TW-E3C, USB кабель для зарядки (Type-C - Type-A), змінні вушні вкладиші (XS/S/M/L), кейс з вбудованим акумулятором для зарядки.
Діафрагма
6 мм
Тип
Внутрішньоканальні (вакуумні) TWS
Вага
6 г (кожен)
6 г (кожен)
Частотний діапазон
20 Гц - 20 кГц

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.