AONIC FREE SBE1DYBK1-EFS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SHURE SBE1DYBK1-EFS

9 377 грн. (з податком) 9 377 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Навушники Shure AONIC FREE True Wireless Sound Isolating™ ретельно спроектовані з урахуванням усіх деталей забезпечують потужне звучання в компактному корпусі. Елегантний, повністю бездротовий дизайн забезпечує зручну ергономічну посадку з доступними кнопками управління для зручного прослуховування. Ідеальний компаньйон, куди б ви не подалися. Навушники можуть працювати до 7 годин без заряджання, а тонкий чохол з відкидною кришкою забезпечує дві додаткові зарядки. Еквалайзер, що настроюється. Виберіть один із кількох пресетів або створіть свій власний еквалайзер за допомогою безкоштовної програми PLAY. Зберігає прямо на ваші навушники для зручної передачі в інші програми або пристрої. Насолоджуйтесь чіткими стереодзвінками із винятковим звуком завдяки мікрофонам із формуванням променя для відеоконференцій та телефонних дзвінків. Розташування мікрофона оптимізовано підвищення чіткості розмови. Вбудовані кнопки керування для швидкого доступу до гучності, відтворення та дзвінків. Підсилювачі для навушників преміум-класу та підтримка кількох кодеків, включаючи Qualcomm® aptX™, AAC та SBC. Бездротова технологія Bluetooth® 5 для підвищеної стабільності та радіусу дії до 30 футів (10 метрів). Підключається до телефонів, планшетів та ноутбуків для прослуховування музики та дзвінків. Програма ShurePlus™ PLAY дозволяє налаштовувати еквалайзер, кнопки керування, режим середовища та підказки. Безкоштовне завантаження для iOS та Android. Включає дворічну гарантію, пару навушників AONIC FREE Sound Isolating (TM), комплект для припасування з вкладишами з піноматеріалу розмірів S, M, L для ідеальної посадки, футляр преміум-класу для заряджання та зарядний кабель USB-C. Технічнi характеристики: Тип перетворювача: один динамічний мікродрайвер Чутливість на 1 кГц: 107 дБ SPL/мВт Імпеданс на 1 кГц: 20 Ом Шумопридушення: до 37 дБ Діапазон частот: 21 Гц – 17,5 кГц Частота: від 2402 до 2480 МГц Тип модуляції: GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK Вихідна потужність ВЧ: EIRP 9,22 дБм (ліворуч), EIRP 9,49 дБм (праворуч) Тип антени: вбудована антена Посилення антени: -0,82 дБі (ліворуч), -0,82 дБі (праворуч) Кодеки, що підтримуються: Qualcomm aptX™, SBC, AAC Заряд батареї: до 7 годин Робочий діапазон: 10 м Маса: 13,4 г
84604
Характеристики
Тип
Навушники внутрішньоканальні бездротові

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.