AMPEG HERITAGE 50th ANNIVERSARY SVT Підсилювач для бас-гітари (HSVT 50TH Anniversary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AMPEG HERITAGE 50th ANNIVERSARY SVT Підсилювач для бас-гітари (HSVT 50TH Anniversary)

145 768 грн. (з податком) 145 768 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Heritage 50th Anniversary SVT - еталонна лампова голова для бас-гітари!

Ampeg SVT - це більше, ніж просто басовий підсилювач - він викликав справжню революцію в басовому звучанні. Коли він дебютував в 1969 році, величезні стеки потужних електрогітарних підсилювачів наглухо забивали звучання бас-гітар. Розуміючи, що велика гучність басів вимагає великої потужності, компанія Ampeg розробила найскладніший підсилювач свого часу: 300-ватний SVT. Нарешті, на сцену повернулося рівновага, і разом з нею народилося нове покоління культової музики, з повноцінним звучанням бас-гітари.

 

Цей унікальний дух інновацій і винахідливості Ampeg зберігся і в басовому підсилювачі Ampeg Heritage 50th Anniversary SVT. Створений в честь неперевершеної спадщини SVT, Heritage 50th Anniversary SVT об'єднує кілька культових модифікацій цього легендарного підсилювача в одній функціональної бас-гітарній "голові". Завдяки поєднанню безлічі технологій, необхідних сучасному бас-гітаристу, і елегантної винтажної естетики Heritage 50th Anniversary SVT дійсно можна назвати справжнім SVT XXI століття.

  • Дві схемотехніки в одному підсилювачі: 1969 "Blue Line" і mid -1970s Magnavox
  • Виготовлений вручну в США з добірних компонентів
  • Детальне й історично достовірне оформлення передньої панелі
  • Сучасний функціонал: XLR DI вихід, настройка bias, speakOn роз'єми і підпружинені ручки
  • Фірмові підібрані лампи Ampeg Super Valve 6550
  • Не просто "перевидання" - кращий SVT на сьогоднішній день

Ви просили про це!

Напевно, немає жодного підсилювача з такою кількістю фанатів, як Ampeg SVT - від музикантів-початківців до професійних бас-гітаристів. При створенні Heritage 50th Anniversary SVT, компанія Ampeg провела опитування серед постійних клієнтів, щоб переконатися, що його можливості відповідають і навіть перевершують все, що зазначено в списку їх побажань. У кожного покоління SVT є власні шанувальники, тому Ampeg розробили Heritage 50th Anniversary SVT таким, щоб догодити навіть найдосвідченішим музикантам. Це саме той SVT, якого всі чекали!

Три в одному

Heritage 50th Anniversary SVT пропонує бас-гітаристу два окремих преамп-канали, які відтворюють прославлене звучання найбільш культових епох цієї моделі: оригінального SVT 1969 року "Blue Line" та Magnavox середини 70-х років. Але це ще не все - музикант може об'єднати ці канали, щоб отримати абсолютно унікальне нове звучання, з карколомним панчем і ще більш агресивним характером. Для того, щоб новий SVT гарантовано зміг відтворити це титанічне звучання, Ampeg встановили в нього секстет спеціально підібраних ламп Ampeg Super Valve 6550.

Сучасні можливості

Незважаючи на те, що Білл Хьюз (Bill Hughes) і Роджер Кокс (Roger Cox) могли створювати чудову музику з оригінальним підсилювачем "Super Valve Technology" (SVT) 1969, сучасні музиканти очікують, що їх підсилювачі будуть пропонувати функціонал і можливості, які ще не були винайдені в той час. Саме тому підсилювач Heritage 50th Anniversary SVT пропонує цілий комплекс функціональних поліпшень, таких як балансний вихід XLR DI, просте користувацьке регулювання bias, безшумний вентилятор для збільшення терміну служби ламп і надійний роз'єм Neutrik SpeakOn для підключення до будь-якого сучасного кабінету. Ще одна деталь, яка можливо, буде найбільш важливою для багатьох музикантів - Heritage 50th Anniversary SVT виготовляється вручну в США з надійних високоякісних компонентів, таких же американських, як Rock & Roll.

Історично достовірний дизайн

Небагато підсилювачів можуть похвалитися настільки автентичним дизайном, як оригінальний SVT "Blue Line" з вигравіюваним синім текстом і характерними лініями, що оточують регулятори тембру і вхідні гнізда. Інженери і дизайнери Ampeg витратили чимало сил, щоб голова Heritage 50th Anniversary змогла отримати ту саму, справжню вінтажну харизму. Музикантам і колекціонерам припадуть до душі вигравіювані графічні елементи і написи в дусі оригінального Blue Line з максимально точною і достовірною деталізацією. Для зручності транспортування підсилювач отримав дві акуратні підпружинені бічні ручки.



39097

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.