PRESONUS Studio 1810c Аудіоінтерфейс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PRESONUS Studio 1810c Аудіоінтерфейс

Аудиоинтерфейс 18x10 USB-C, 24-бит/192кГц, с 4 микрофонными входами, ADAT вход/выход, ПО: Studio One Artist.
21 964 грн. (з податком) 21 964 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

PRESONUS Studio 1810c — це аудіо/MIDI-інтерфейс 18x8 USB Type-C, що пропонує перетворення з високою роздільною здатністю і потужний програмний пакет для груп та аудіоінженерів у домашніх/проектних студіях і мобільних установках.

Підключіть джерела на мікрофонному, інструментальному або лінійному рівнях через 4 комбіновані входи XLR-1/4", кожен з яких використовує власне регулювання підсилення та мікрофонний передпідсилювач XMAX Class-A з фантомним живленням. Чотири входи 1/4" на задній панелі ідеально підходять для підключення додаткових джерел лінійного рівня. Працюйте до 24-біт/48 кГц без шкоди для числа каналів або з частотою дискретизації 192 кГц з функціональністю введення-виведення 8x6.

PRESONUS Studio 1810c має 6 збалансованих лінійних виходів 1/4"; перші два забезпечені виділеним регулятором рівня для використання з парою активних моніторів. Два стереовиходи 1/4" TRS для навушників з ручками гучності на передній панелі. Цифрові з'єднання включають стерео входи/виходи S/PDIF через коаксіальні роз'єми та 8-канальний оптичний вхід ADAT. 5-контактні роз'єми MIDI I/O на задній панелі дозволяють просто підключити MIDI-контролер, синтезатор або звуковий модуль.

PRESONUS Studio 1810c включає в себе USB кабелі для зручного підключення до вашого сумісного ПК MacOS або Windows. Він живиться від зовнішнього джерела живлення. Також поставляється комплект програмного забезпечення, що включає Studio One Artist DAW і набір плагінів Studio Magic — безліч креативних інструментів для продюсерів, інженерів, авторів пісень і багато чого іншого.

228479

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.