PRESONUS AUDIOBOX GO Аудіоінтерфейс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PRESONUS AUDIOBOX GO Аудіоінтерфейс

Ультракомпактный мобильный USB-аудиоинтерфейс 2x2, 1 комбинированный микрофонный/линейный вход XLR с фантомным питанием +48В, 1 инструментальный вход TS, 1 стереовыход для наушников TRS 1/4", 2 мониторных выхода TRS 1/4", Программное обеспечение для записи Studio One Prime + доп. плагины, 96 кГц.
4 680 грн. (з податком) 4 680 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості та переваги аудіоінтерфейсу PreSonus AudioBox GO: Ультракомпактний мобільний USB аудіоінтерфейс 2x2. 1 комбо мікрофонний/лінійний вхід XLR з фантомним живленням +48 В. 1 інструментальний вхід TS. 1 стереовихід для навушників TRS 1/4". 2 моніторні виходи TRS 1/4". Програмне забезпечення для запису Studio One Prime та комплект ПЗ Studio Magic включені. Підтримка частоти дискретизації до 96 кГц.

Беріть з собою і вперед!
З портативним AudioBox GO ви можете записувати будь-де, куди б вас не заніс звук. Можете записати акустичну гітару на березі озера, звуки "вокзальної" метушні або голос на супер-реверберуючих сходах у багатоквартирному будинку. Записати кілька галасливих семплів у метро? – Не питання! AudioBox GO витягне вас з дому і зробить запис незабутньою пригодою, якою він і має бути.

PreSonus AudioBox GO – це аудіоінтерфейс "кишенькового" розміру, з усіма роз'ємами, що необхідні для підключення професійних вокальних XLR-мікрофонів, гітар, синтезаторів, навушників та студійних моніторингових колонок, тому він ідеально підходить для ноутбуків та ПК. AudioBox GO підключається по USB, тому не треба завантажувати та встановлювати спеціальні драйвери або програми.

AudioBox GO оснащений підсилювачем PreSonus XMAX-L, що розроблений з урахуванням більш ніж 25-річного досвіду компанії. XMAX-L не тільки гарантує, що ваші записи будуть звучати чисто, з низьким рівнем шуму, але також забезпечує посилення 50 дБ і має +48В «фантомне живлення» для використання професійних конденсаторних XLR мікрофонів. Комбо роз'єм також є лінійним входом.

Ви можете створювати музику з першого дня появи пристрою у вас, тому що AudioBox GO має Studio One® Prime – інтуїтивно зрозумілу програму для роботи зі звуком, а також Studio Magic – набір модулів (плагінів), й програмного забезпечення на суму понад 28 000 грн. + навчальні матеріали, якщо вам необхідно, щоб хтось поділився своїм безцінним досвідом.

233559

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.