FOCUSRITE Scarlett 18i8 3rd gen Аудіоінтерфейс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-8 200 грн.

FOCUSRITE Scarlett 18i8 3rd gen Аудіоінтерфейс

Аудиоинтерфейс USB 2.0, 18 входов/8 выходов, 24 бит/192 кГц, ADAT, в комплекте: USB кабель (Type C to A) and Ableton Live Lite, Pro Tools First, Focusrite Red 2 & Red 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Bundle
15 800 грн. (з податком) 24 000 грн. - 8 200 грн. 15 800 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості аудіоінтерфейсу FOCUSRITE Scarlett 18i8 3rd gen: Чотири найкращих мікрофонних передпідсилювачів Scarlett з функцією Air для запису гітар або вокалу; Два інструментальних входи з великим запасом хедрума для підключення гітари або бас-гітари; Вісім балансних лінійних входів для підключення синтезаторів і інших джерел сигналу; Чотири балансних виходи для моніторингу і відправки ефектів; Чотири моніторних виходи з технологією anti-thump і перемиканням динаміків.

FOCUSRITE Scarlett 18i8 3rd gen надає можливість записувати всі ваші інструменти в студійній якості в будь-якому місці. Завдяки великій кількості каналів, компактним розмірам і величезному вибору програмного забезпечення, 18i8 готовий до запису, де б ви не знаходилися.

FOCUSRITE Scarlett 18i8 3rd gen підійде всім – з чотирма мікрофонними/лінійними входами, два з яких також використовуються як інструментальні, і чотирма лінійними входами. Крім цього, є чотири балансних лінійних виходи та перемикання динаміків, а також два незалежних виходи для навушників для моніторингу, мікшування і відтворення – за вашим бажанням. Що б ви не записували, де б ви не знаходилися, ви можете взяти з собою всю свою студію.

Компанія FOCUSRITE займається створенням мікрофонних передпідсилювачів протягом 30 років, і преампи третього покоління - найкращі з них. Перетворювачі 24-біт/192 кГц забезпечують чіткість і деталізацію запису. А функція Air "вдихає життя" у ваш вокал, додаючи унікальні першокласні деталі.

За допомогою входів/виходів ADAT ви можете розширити свої можливості запису ще більше, наприклад, під'єднати такі премпи як Scarlett OctoPre і Scarlett OctoPre Dynamic. Програма Focusrite Control забезпечує повний контроль і управління всіма функціями аудіоінтерфейсу і налаштування маршрутизації каналів.

Аудіоінтерфейс постачається з усім необхідним для початку роботи програмним забезпеченням: Ableton Live Lite і Pro Tools First Focusrite Creative Pack; Softube's Time and Tone Bundle; Focusrite's Red Plug-in Suite; одним з чотирьох на вибір XLN Audio's Addictive Keys.

Крім того, Focusrite уклав партнерську угоду зі Splice, щоб надати власникам аудіоінтерфейсів 3-го покоління безплатну 3-місячну підписку Splice Sounds при створенні нового облікового запису. Splice Sounds містить мільйони високоякісних ван-шотів, лупів і пресетів, які щодня оновлюються.

Мікшуйте вокал студійної якості, створюйте потужні гітари, соковиті клавішні та масивні ударні, а потім мікшуйте й мастеріть за допомогою легендарного студійного обладнання Focusrite. Кожен новий інтерфейс Scarlett 3-го покоління, Clarett і Red постачається з неперевершеним набором перевірених часом студійних інструментів від найкрупніших представників у бізнесі.

Hitmaker Expansion розроблено для того, щоб ви могли створювати записи миттєво. Це всі плагіни, які вам потрібні для написання, створення, зведення та мастерингу музики в студійній якості.

Hitmaker Expansion містить ексклюзивний контент від легендарних творців Auto-Tune® Antares®, а також Brainworx®, Softube®, Landr, XLN Audio®, Relab і багатьох інших.

228808

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.